vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Guinness

Partykungen erbjuder det mesta inom bar och fest, dock är starköl en av de få saker du inte hittar hos oss. Men chokladtryfflar och annat gott med Guinness-smak, det har vi! Här finns även snygga bartillbehör, ölglas, glasunderlägg, barmattor och roliga partyprylar som är relaterade till det populära ölmärket.

Guinness är ett irländskt bryggeri som främst har gjort sig känt för sin mörka torra porter, eller stout-öl. Varumärkets eleganta logga består också av en harpa som är identisk med Irlands stadsvapen, fast bakvänd. Bryggeriet grundades i Dublin 1759 av Arthur Guinness, men ägs numera av den brittiska dryckeskoncernen Diageo.

Guinness öl finns i flera varianter varav de flesta har en maltig, rostad arom med inslag av kaffe, lakrits, pumpernickel, pomerans och/eller mörk sirap. Smaker som gifter sig otroligt väl med choklad – så om du inte har gjort det redan bör du verkligen passa på att klicka hem ett helrör med smarriga Guinness-tryfflar från Partykungen!

Förutom välsmakande öl, godis och stilfulla barprylar ligger Guinness även bakom en tämligen känd rekordbok och det välbesökta Guinness Storehouse-museet som har en skybar med utsikt över Dublin. Men för den som inte kan uppleva Guinness på plats i Irland finns mycket smakfullt att utforska hos Partykungen.
Läs mer
1 träffar