Till toppen
Visa större bild

Halsband VIP

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

När du bär detta VIP-halsband gäller det att vara uppmärksam så att det inte blir stulet, för vem vill väl inte vara VIP och ha större möjlighet att få gå före i kön till den flådiga festen, eller kanske till och med på Ica? Halsbandet kan användas till de flesta tillfällena, oavsett om du vill känna dig lite extra unik på någon tillställning eller om du bara vill piffa upp din vardagsklädsel. 

Halsband VIP är ett guldfärgat halsband tillverkat i metall för dig som vill känna dig viktig utan att få storhetsvansinne.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43509 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle