Hand- & Fotbojor

Med handbojor och fotbojor kan den som varit stygg bli extra snygg! Vi har handbojor och fotbojor i både plast och metall och i lite olika stilar beroende hur de är tänkta att komma till användning. Och på vad du tycker är snyggt. De kan vara allt från väldigt gulliga till väldigt hårda i formspråket. Oavsett om du vill leka en vuxenvariant av tjuv och polis med din partner i sängkammaren eller fullända outfiten på en fest har vi handbojor och fotbojor som passar. Nycklar medföljer givetvis när du beställer handbojor och fotbojor online av oss.

Om du ska på maskerad, en halloweenfest eller en annan uppsluppen tillställning med friare dresscode är det snyggt att ha ett par bojor hängandes som en del av kostymen. När du klätt ut dig till polis, sträng lärarinna, förrymd bandit, jävul, BDSM-inspirerad partygoer eller vanskapt fångvaktare bör handbojor och fotbojor finnas med i planeringen. Handbojor och fotbojor kan också vara ett föremål som skapar en oväntad kontrast som gör så att folk verkligen lägger märke till dig och kan uppskatta hur du arbetat med din utstyrsel. Vad sägs om en ängel i vitt med gulliga vingar och en kaxig detalj i form av ett par handbojor. Det är helt enkelt coolt med en oskyldig uppsyn i kombination med handbojor och fotbojor.

En kul grej med fotbojor och handbojor är att det är en liten leksak som uppmuntrar till interaktion. Om vi snackar om umgänge på tu man hand mellan två personer som är attraherade av varandra är användningsområdet ganska självklart… Men på ett party med många gäster är handbojor och fotbojor mer oskyldiga och komiska. Fast det kan vara praktiskt om du som dominant vill att din partner eller lekkamrat håller sig på ett ställe medan du minglar runt eller tar för dig av buffén på festen. Fotbojor är lite roliga såtillvida att personen som har dem kan prata, äta och gestikulera precis som vanligt. Det är bara när man tittar noga som det syns att personen i fråga kanske sitter fast vid stolen med en fotboja.

Testa att länka dig samman med en fotboja tillsammans med din partner eller polare. Så fort ni börjar gå kommer all aktivitet omkring er att stanna av. Det är en väldigt speciell grej att gå i takt med någon annan på det viset och det ser också väldigt roligt ut. Hur dansar man i fotbojor? Hur snabbt kan man röra sig utan att falla ihop i en sprattlande hög? Även du som kör solo med fotbojor och har en på varje ben kommer att få en stor påverkan på rörelseförmågan. I viss mån gäller detta även om ni är två som är sammankopplade med ett par handbojor. Det finns helt enkelt mycket att utforska med handbojor och fotbojor.

Det är inte så lätt att ta sig ur de handbojor och fotbojor du hittar här hos oss på Partykungen. Men det är inte så svårt att ni måste ringa en låssmed, ta fram bultsaxen eller kalla på en riktig polis om en förfriskad skojare skulle kasta bort nycklarna under festen. Våra handbojor har en säkerhetsspärr på sidan som kan användas av dem som själva behöver ta sig ur dem. Det är också bra att veta att de handbojor och fotbojor du hittar hos oss på Partykungen är justerbara och att de passar oavsett hur grova handleder det är som ska fjättras.

Här behöver du inte vara blyg utan du kan beställa handbojor och fotbojor och andra leksaker bekvämt tillbakalutad framför datorn.
Läs mer
2 träffar