Visa större bild

Hängande Skylt med Pil Ceremony

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visa dina gäster rätt väg med den här fina träskylten med en snirklig snygg text där det står "Ceremony". Skylten är formad som en pil så du hänger enkelt upp den på till exempel parkeringsplatsen eller i entrén för att guida dina gäster så att de hittar rätt väg till festen.

Hängande Skylt med Pil Ceremony är en skylt i trä formad som en pil. Skylten är 34 x 12 cm stor. På skylten står det "Ceremony" med svarta bokstäver. Skylten är enkel att hänga upp med den metalltråd som sitter fast på skylten.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen59864 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle