Visa större bild

Hängande Skylt med Pil Wedding

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Man vill ju inte att någon ska gå vilse och missa hela bröllopet. Vilken tur att den här snygga skylten finns! Skylten ser ut som en pil och det står tydligt "Wedding" på den. Följer man pilen kommer man rätt! Häng upp skylten på parkeringen utanför festlokalen eller inne i entrén.

Hängande Skylt med Pil Wedding är en skylt formad som en pil. Den är tillverkad i trä och metall. Skylten är vit med svart text där det står "Wedding". Den är 34 x 12 cm stor och enkel att hänga upp.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen59867 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle