Happy Pride

Ingenting är väl värt att fira mer än kärlek, vilket företaget Happy Pride har tagit fasta på. I denna kategori hittar du allt som behövs för att uppmärksamma att all kärlek är bra kärlek. Så in och beställ din egna regnbågsflagga och låt den vaja samtidigt som du dukar upp till regnbågsfest.

Happy Pride är det Alingsåsbaserade företaget som har riktat in sig på tillverkning och design av pride- och HBTQ+-produkter. Kännetecknet är förutom den färgglada regnbågsflaggan, hög kvalitet och låga priser. Det gillar vi på Partykungen och är stolta över att kunna erbjuda dessa unika produkter direkt hem till din brevlåda. Varför inte förresten pimpa ditt brevlådeinkast med en liten girlang eller flagga från Happy Pride så att brevbäraren blir lite extra glad just vid ditt inkast. Vem vet, du kanske slipper några tråkiga brev?

Fika är en helig stund på dagen då du inte bara pausar för en stund utan det är också en trevlig umgängesform. En middag kan bli lite för stiff, en lunch alldeles för kort men en fika har ingen sluttid och kan vara i flera timmar. Dra ihop kompisgänget och bjud på en mysig fika ute eller inne beroende på vädret. Pynta bordet med prylar från Happy Pride som flaggor, servetter och band med regnbågsflaggan. Underlägg och näsdukar är bra att ha nära till hands för att skydda bordet och torka näsan. Glöm inte att bullarna och kakorna också vill ha dekor. Vi lovar att hålla tyst om att de inte är hembakta.

Känner du någon som lever för och älskar kläder och accessoarer? Så bra, då vet du i vilken kategori du kan leta födelsedagspresenter och julklappar. Se till att din väns garderob alltid är uppdaterad med det senaste från Happy Pride. Råkar du också ha någon i bekantskapskretsen som verkligen skulle behöva ett större intresse för kläder? Vi vet hur du känner dig och kan bara tipsa om att klädesplagg, accessoarer och smycken från Happy Pride är passande även till dessa personer.

Happy Pride tillverkar också paradprylar som du såklart använder i prideparaden vilken anordnas varje år i ett flertal städer över hela landet. Från Happy Pride hittar du allt från diadem, halsband och masker till märken och peruker att bära med stolthet samtidigt som du tågar för allas rätt till kärlek. Självklart ska även familjens yngsta små liv kunna klä ut sig i regnbågsfärger både denna och andra dagar. Därför hittar du också artiklar och varor från Happy Pride i barnstorlek för tillfällen då barnet vill eller behöver vara extra uppklädd.

Vi erbjuder också en del inredningsdetaljer från Happy Pride som piggar upp hemmet. Glöm ljust och fräscht. Här är det färg som gäller! Piffa till hemmet eller sätt färg på din arbetsplats. Inredningsdetaljerna kommer med all säkerhet att göra dina arbetskamrater lite gladare än vanligt vilket i sin tur ger en bättre stämning och ett bättre arbetsklimat. Detta bara för att du piffade upp soffan eller bordet. Tänk att en så liten förändring kan göra så mycket!
Läs mer