Till toppen
Visa större bild

Harry Potter Gryffindor Dam Morgonrock

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du ett Harry Potter-fan som tror att du har allt? Då borde du också ha denna fantastiskt mysiga morgonrock med Gryffindor-emblemet på, enligt många det bästa elevhemmet av de alla. Den kanske inte gör dig osynlig men den kommer garanterat att förgylla dina morgnar!

Harry Potter Gryffindor Dam Morgonrock är en morgonrock i dammodell med två stycken fickor framtill och ett matchande midjeband som ingår. Detta är definitivt något det inbitna Potter-fanet måste ha i sin garderob. Kan tvättas i maskin och kommer i one size. Officiellt licensierad produkt.

Tillverkad i 100% polyester.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44299 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle