Morgonrockar

Drapera dig i en vit klassiker, skrämmande Zombie-massakerad eller hjältemodig rock innan du kliver upp från sängen och in i dagen. Investera i någon av våra mjuka, iögonfallande morgonrockar och upplev hur uppstigningen just blev dagens höjdpunkt! Våra morgonrockar kan både bidra till karaktär och ge dig en redan välkänd karaktär, från såväl televisionens värld som serietidningens.

Behöver du däremot en rock likt tomtefars inför julafton, viskade en nisse i vårt öra att våra inköpare hängt upp rock med både tillhörande luva och skägg i vår morgonrocks-garderob. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka i sängen, välja den som lockar din blick och klicka hem den genom varukorgen. Resten ordnar vi! Allt för att göra din start på dagen så bekväm och bra som det bara går.

Morgonrocken gör hela morgonen så det är viktigt att du blir nöjd med din nya följeslagare. Om du saknar en modell i vår garderob till såväl pyjamaspartyt som helgmorgonen så hör av dig till oss - vi är bara en kontakt bort!
Läs mer