harry-potter-trivial-pursuit-ultimate-edition-1

Harry Potter Trivial Pursuit Ultimate Edition

599 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är du trött på att förlora på Trivial Pursuit hela tiden, bara för att du inte har koll på vem som vann i OS 1976 eller vilken frukt som kommer från en ö du aldrig hörts talats om? Då är det dags att ändra oddsen och se till att du lämnar nästa spelkväll som en vinnare. Det här frågespelet är fyllt av Harry Potter-frågor, så det är perfekt för den som har koll på varenda detalj från den magiska trollkarlsvärlden.

Harry Potter Trivial Pursuit Ultimate Edition är ett frgåespel med frågor om Harry Potter. Spelet inkluderar 1800 frågor om de 8 Harry Potter-filmerna, inklusive fakta från bakom scenen. Det finns 6 frågekategorier: magiska platser, magiska karaktärer, objekt och artefakt, djur och magiska varlelser, svartkonster, samt trollformler och trolldrycker. Det är på engelska, kräver 2-4 spelare och passar åldern 10+ år. Spelet inkluderar 1 spelplan, 300 frågekort, 4 "tårtbitshållare" och 4 grupper med "tårtbitar" i olika färger, 2 tärningar, 1 tärningstorn och spelregler. 

  • Språk: Engelska
  • Spelare: 2-4 st 
  • Ålder: 10 år
  • Genre: Sällskapsspel, frågespel, familjespel, Harry Potter