Hem
Teman Tillverkare Hasbro Gaming

Hasbro Gaming

Finns det något mysigare att göra en mörk och kulen kväll än att samla hela familjen eller kompisgänget kring ett spännande sällskapsspel? Hos Partykungen hittar du alla älskade klassiker från Hasbro Gaming, som Monopol, Cluedo, Jenga, Risk och Fyra i rad. Battleship och Guess Who? är andra gamla favoriter som nu även finns i praktiskt reseformat – perfekt baksätesunderhållning för ungarna på bilsemestern!

Amerikanska Hasbro Gaming har underhållit människor världen över med sina roliga brädspel i närapå ett sekel och fortsätter kontinuerligt att bjuda på skojiga spelnyheter för både stora och små. Gillar ni kiss- och bajshumor och tycker fisar är skitkul så lär den högljutt pruttande apan i Pull My Finger och den bajsfyllda spelplanen i Don't Step in it framkalla otaliga skrattsalvor i sällskapet.

Ute efter något mer actionladdat? Testa Battleship Shot! Där får du sänka skepp med ”riktiga” kanonkulor. Missa inte heller att kolla in alla nya varianter av Monopol, som hybriden med uberpopulära L.O.L Surprise, fuskarnas gunstling Cheaters Edition och alla dåliga förlorares favorit Sore Loosers – en helt omvänd Monopol-version där det gäller att hamna i fängelse och gå i konkurs för att vinna. Vad spelar ni ikväll?
Läs mer