Hem
Teman Tillverkare Haupt Lakrits

Haupt Lakrits

Lakritsälskare och sugen på någonting utöver det vanliga? Prova Haupt!

Haupt Lakrits är inte som annan lakrits. I den lilla fabriken i Jordbro skapas unik kvalitetskonfektyr med fokus på högkvalitativa ingredienser och exklusiva smaker. Grundreceptet utgörs av hela nio procent rålakrits från Kalabrien, men Haupt tillverkar både söt och salt lakrits, samt karameller och praliner med olika fyllningar. De tänjer gärna på gränserna och utvecklar ständigt nya spännande smakkombinationer.

Partykungens favoriter ”Svenskjävlar!” bjuder på en käftsmäll av supersalt lakritskräm insvept i saltlakrits och ett tjockt lager salmiakpulver. ”Chokade Svenskjävlar!” är dessutom doppade i mjölkchoklad – perfekt för dig som inte kan välja mellan sött och salt. Testa även ”Fucking Fabulous”, saltlakritskulor fyllda med len dulce de leche och havssalt.

Ljuvliga ”La Vie en Rose”, där vit choklad, lakrits och hallon samsas med exklusiv rosessens och vanilj från Madagaskar är en magisk smaksensation som inte bör missas. I ”Gin & Tonic” har den kalabriska kvalitetslakritsen fått sällskap av enbär, tasmansk bergpeppar och bergamott – lyxlakrits på hög nivå!

Suktar du efter något starkare rekommenderas de salta lakritskaramellerna ”Smålänningar” som fått ett sting av cayenne. Eller ”Ass Blazter” med sötlakrits, belgisk goldchoklad, jordgubbar – och en smocka Carolina Reaper i mitten! Föredrar du lakritskonfekt utan fyllningar har vi även ren söt- och saltlakrits. Beställ dina Haupt-favoriter till välsmakande priser hos Partykungen!
Läs mer