vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Herrdräkter

Är du bjuden på halloweenfest, temafest eller ett annat roligt evenemang där du behöver en förklädnad? I Partykungens utbud av herrdräkter finns någonting för alla – oavsett om du vill skrämma slag på dina polare, bjuda på massor av skratt eller bara känna dig som någon annan för en kväll. Vi stoltserar med ett utbud som innehåller allt från djurdräkter till filmkaraktärer och läskiga zombies! Här finns alltså en maskeraddräkt för alla smaker, tillfällen, personligheter och inte minst för alla typer av humor. Att ha roligt är hela poängen med att klä ut sig och gå på fest, därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda ett varierat och galet utbud som faller alla i smaken.

Ett populärt val när det gäller maskeraddräkter är att resa bakåt i tiden och dyka upp på festen som en person från en helt annan tidsepok! Kanske en stilig ungkarl från 20-talet, romersk riddare, hippie från 60-talet eller varför inte självaste Jesus? Du kan också välja att förvandlas till en sjökapten, polis, läkare, kock, officerare eller något annat yrke du alltid drömt om. Om du vill dyka upp på festen som en känd karaktär från filmvärlden har du också flera valmöjligheter. Harry Potter, Fred Flinta, Shrek, Jack Sparrow och den skrämmande clownen Pennywise är bara några få av de karaktärer som du kan bli för en kväll. På tal om skrämmande – vill du klä ut dig till någonting riktigt läskigt? Här finner du dräkter som föreställer Liemannen, en huvudlös man, en blodtörstig zombie eller en galen mördare! Med en av alla våra skrämmande herrdräkter kan du sätta ribban av läskighet på halloweenfesten och kanske till och med ta hem priset för "kvällens bästa dräkt".

Många av våra herrdräkter kommer du med stor sannolikhet känna igen från tv-serier eller filmer, men du hittar också många påhittade karaktärer som är minst lika roliga eller läskiga. Vi erbjuder givetvis maskeraddräkter som inte föreställer en viss karaktär utan istället ett djur, frukt eller föremål. Nu får du möjlighet att gå på fest utklädd som en hund, kyckling eller dinosaurie! Eller kanske någonting så udda som en potatis, banan eller ett ölglas? Vi erbjuder dräkter som är så banala att de blir hysteriskt roliga, men också de mest raffinerade karaktärerna och figurerna.

Vissa tycker det är kul att klä ut sig till oigenkännlighet, andra vill skrämmas och se så läskiga ut som möjligt medan några känner sig mest bekväma med en enklare dräkt. Partykungen tillhandahåller därför hundratals alternativ för att ge alla en stor chans att hitta rätt, känna sig rätt och på så vis kunna ha så roligt som möjligt. Ta en titt i vårt breda sortiment av herrdräkter och hitta den perfekta utstyrseln för dig!
Läs mer
926 träffar