Visa större bild

Hjärttiara Med Ädelstenar

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den glittriga, blå hjärtfén har införskaffat en söt dräkt med tyllkjol och i handen har hon ett magiskt trollspö. Men någonting saknas. Varför inte komplettera den fina utstyrseln med en snygg, glittrande tiara! Tiaran har en smart hårkam på vardera sida som hjälper till att hålla den på plats.

Hjärttiara Med Ädelstenar är en tiara tillverkad av ljusblå, glittrig plast som är ljusare på sidorna och steg för steg blir mörkare framtill. Tiaran har formen av ett hjärta framtill, med 1st droppformad diamant i mitten, 3st små diamanter högst upp och 1st liten diamant på vardera sida. Baktill sitter 2st små hårkammar för att den ska sitta bra på huvudet.

Storlek: One size (barn).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Bente Buseth för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28400 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle