Hobbylim

Har du en hobby så behöver du hobbylim! Så enkelt är det nästan. Förr eller senare går någon liten grej sönder och hobbylim är då ofta lösningen på problemet. Barn älskar att hålla på och limma ihop papper, leksaker, glitter och olika pysselprylar. Det är en del av deras utveckling så låt dem hålla på även om det är helt ologiska grejer de limmar ihop. Hobbylim är också perfekt för dig som gillar att fixa personligt pyssel, snygga bordsplaceringar och speciella dekorationer inför en fest. Tänk på vad du kan åstadkomma med till exempel en hög ballonger och ett bra hobbylim!

Vi har hobbylim som är speciellt framtaget för ett visst ändamål men också klassiskt hobbylim som har väldigt goda allroundegenskaper. Det betyder att det fäster på de flesta ytor och kan användas för att limma ihop många olika material. Papper, kartong, trä, läder, kork och tyg är exempel på material som du nästan alltid kan limma ihop med hobbylim. Är det något annat du vill att limmet ska fästa på så har vi även extra starkt hobbylim och andra specialprodukter. Hobbylim innehåller givetvis inga giftiga ämnen och kan därför användas av alla, stora såväl som små. Beroende på vad ni har för humor i familjen kan det dock vara en idé att göra klart för alla att det finns saker i hemmet som man inte ska limma ihop.

Det går att limma på flera olika sätt. Här hos oss hittar du hobbylim i form av spray, limpistol eller limpenna. De olika teknikerna har sin fördelar jämfört med de andra. Limspray passar om det är lite större ytor du vill kunna limma ihop och om du vill kunna arbeta som ett proffs; snabbt och helt utan kladd. En limpistol är perfekt om du vill kunna jobba med lite mer avancerade projekt som behöver ett kraftigt hobbylim som håller. Med en limpenna får du tillgång till hobbylim i ett smidigt format. Limpennor passar i till exempel pennskrin och kommer ofta till användning vid pyssel som inkluderar papper, glitter, paljetter och annat finlir.

Klicka på produkterna så får du mer information om de olika typer av hobbylim vi säljer. Ofta kan du välja mellan olika storlekar och du hittar också uppgifter om vad limmet är gjort av samt vilka användningsområden det har. Köp hobbylim av olika typer så att du är redo när något går sönder eller när du får en bra idé som kräver att du kan foga samma två ytor på ett sätt som gör att det verkligen håller.

Om du köper hobbylim online från oss på Partykungen får du de bästa priserna. Vi är också kända för våra snabba leveranser! Det är fint att veta när olyckan är framme och örat på din mest älskade kaffekopp gått av. Men som sagt, allra bäst är det att alltid ha ett litet förråd av hobbylim hemma.
Läs mer