hogvakt-budget-maskeraddrakt-1

Högvakt Budget Maskeraddräkt

299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Skoöverdrag Herrstövlar Svarta

Skoöverdrag Herrstövlar Svarta

One size
199 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Klarar du att stå rak i ryggen utan att röra en min i timtals? Då kan jobbet som brittisk högvakt vara nåt för dig! Om inte annat så är den här dräkten riktigt stilig, med björnskinnsmössa och allt. Kanske inte en riktig björnskinnsmössa, men det är ju bara positivt för björnen!

Högvakt Budget Maskeraddräkt inkluderar en tunika, ett par byxor, ett skärp och en hatt. Tunikan är röd med vita dekorationsband, svarta partier och guldfärgade knappar. Byxorna är av en enkel och rak modell med resår i midjan för bra passform. De är svarta med röda satinband på sidorna. Hatten är tillverkad av svart fuskpäls. Den har ett tunt, guldfärgat band som sitter fast med guldknappar på sidorna. Bandet hänger en bit under hakan. Skorna på bilden ingår ej.

Storlek: One size (vuxen).

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0