vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Hollywoodfest

Hollywoodfest

Vi är många som fascineras av Hollywood, en plats som känns allt utom genuin och naturlig. Här görs merparten av alla amerikanska tv-serier och det är därför inte ovanligt att många kändisar bor här, eller att folk söker sig hit i hopp om att bli upptäckta, få roller som leder till något större och i sin tur bli en världskändis på filmduken. I Hollywood kommer alla med stora drömmar, att drömmarna sedan går i uppfyllelse är dock kanske inte lika vanligt, man kan nästan känna av all förväntan och alla förhoppningar i luften när man tar sig hit. Det är väldigt få som inte känner till Hollywood, och som inte heller någon gång har sett den kända Hollywood-skylten i diverse filmer, serier, bilder och liknande. Denna så omtalade plats triggar därför mångas intressen, så det är inte konstigt om man vill satsa på en fest med just Hollywood tema.

Vill du hålla nästa Hollywood tema fest så har du tur, hos oss finns det nämligen mängder av plagg, accessoarer, prylar, dekorationer och tillbehör som passar alldeles perfekt och får din Hollywood tema fest helt komplett. Med vår hjälp kan vi förvandla ditt hem till en scen från Hollywood, och det blir inte heller svårt att hitta Hollywood tema fest kläder som passar in perfekt.

Att vara den som håller och arrangerar en fest med Hollywood tema är alltid riktigt roligt, här får du nämligen fria tyglas att vara kreativ och handla props, dekorationer och prylar som kommer sätta hela festen i rätt stämning och förbluffa alla gästerna. Kanske vill du sätta upp en pinata som ser ut som en filmkamera som alla lekfulla gästerna kan slå på för att få se vad för godbitar som döljer sig inuti, förmodligen inget filmkontrakt, men säkert en massa godsaker som tröstpris. Du kan även duka upp för en riktig Hollywood-tema fest med hjälp av både dukar, papperstallrikar, servetter, muggar och liknande i matchande utseenden för att få middagen att kännas riktigt glamourös. Det finns även mängder av konfetti, paparazzi fotoprops, ballonger i form av filmkameror, en röd matta och mängder av girlanger som följer ditt Hollywood tema till punkt och pricka. Låt gästerna göra entré på den röda mattan, ta bilder på dem och efter ni har ätit och dansat så kanske någon lycklig skådespelare får vinna en Oscar-statyett och hålla talet som de övat på under hela sin karriär.

När det är dags att hitta de rätta Hollywood-tema fest kläder så finns det även här mycket att ta av i vårt sortiment. Vi erbjuder mängder av plagg, accessoarer och tillbehör som kommer pricka in ett Hollywood fest tema på helt rätt sätt. Kanske vill du se ut som den legendariska Marilyn Monroe? Eller se ut som en typisk Hollywood ikon? Skrolla igenom vårt utbud för att inspireras till exakt vad du vill dyka upp som på nästa Hollywood fest. Hos oss får du dessutom allting till billiga priser och snabba leveranser, allt för att även din shoppingupplevelse ska bli lika rolig som själva festen.
Läs mer