Visa större bild

Kundbilder

Horn F/X Sminkset

(12 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visst, ett diadem med söta små horn i rött tyg med paljetter i all ära, det skulle väl funka... PÅ ETT BARNAKALAS!!! Hallå, ni är väl ett gäng vuxna människor eller? Gå all in och fixa den perfekta och mest äkta djävulslooken med de här låtsashornen i latex. Sällan har världen skådat så balla och realistiska horn som dessa, och sällan har dina vänner kissat ner sig så snabbt av ren skräck för att du och ditt gäng ser så förbaskat otäcka ut.

Horn F/X Sminkset inkluderar två horn i latex som har en mycket realistisk look. Du behöver komplettera den här produkten med hudlim för att de ska fästa på din hud. Köp gärna till hudfärger också för en look som den på bilden.

Taggar

OMDÖMEN (12)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Julia för 3 år sedan
  Riktigt nöjd med dessa. Tyckte dock att de var lite för långa och de fick inte plats i min panna, men det gick bra att klippa av dem samt göra snitt längs med nederkanten och limma dit. Gick att applicera vax och sminka dem utan problem, samt att de var lätta att tvätta av så de går att återanvända. Kan även rekommendera hudlim och fixeringsspray ifrån Kryolan (akta ögonen...) samt vax ifrån Snazaroo tillsammans med dessa. Har laddat upp en bild under "kundbilder" för att visa hur resultatet blev.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Mats för 4 år sedan
  Såg äkta ut
  2 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28866 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle