ihoprullbart-trumset-1
ihoprullbart-trumset-2

Ihoprullbart Trumset

599 kr

art.nr 65085-1

Komplettera med

"- Mäöääää, nu låter det så där jävligt igen..."
"- Ööööh, dämpa dig, vi försöker titta på På spåret här nere..."
"- Nää nu... ouuuf, lugna mä, gå ut och gör någonting vettigt istället.."

Är detta din vardag? Får du aldrig spela på dina kära trummor utan att någon i familjen har en negativ synpunkt? Då har vi den perfekta produkten för dig min vän - Det ihoprullbara trumsetet. Spela trummor on the go utan att behöva bekymra dig över vad styvmorsan tycker och tänker. Vi förstod att det skulle vara lite jobbigt att flytta hela setet hit och dit varje gång någon klagade, det är därför detta ihoprullbara trumset passar klockers för dig. Litet och nätt!

Det enda du behöver göra är att koppla in det ihoprullbara trumsetet till en högtalare eller till dina hörlurar, sedan är det bara att börja trumma på. Då hör du vad som spelas, men inte någon annan. Trumsetet mäter endast 38,5 x 27,5 x 2,5 cm stort och väger knappa 365 gram. Hörlurar/högtalare får du dessvärre stå för själv.

Medföljer gör: Ett par trumpinnar, ett trumset, två pedaler samt ett MM med 9 olika drumpads (bastrumma, snares, hi-hats m.fl.). Välj också mellan att spela demo, spela in, start/stop-funktion och mycket mer. Trumsetet drivs av 2 x AAA-batterier som ej medföljer, men som kan köpas till.

  • Material: Trä, silikon
  • Mått: 38,5 x 27,5 x 2,5 cm
  • Vikt: 365 gram
  • Inkl. Trumset, trumpinnar & pedaler
  • Input: 2 x AAA-batterier (medföljer ej)
  • Inkl. bruksanvisning på engelska

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar