Till toppen
Startsida > Festartiklar > Kort > Inbjudningskort > Inbjudningskort Pippi Långstrump
Visa större bild

Inbjudningskort Pippi Långstrump

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Härliga inbjudningskort med Pippi, herr Nilsson och ett stort bord fyllt med tårta och bakelser. Pippi, världens starkaste tjej, balanserar med en kaffekanna i ena handen och en tårta i den andra. Herr Nilsson sitter mitt på bordet och han har visst redan börjat fika. Detta är härliga inbjudningskort att skicka ut till dina gäster när du ska bjuda på kalas.

Inbjudningskort Pippi Långstrump innehåller 12 stycken gula vykort med ett Pippi-motiv. På baksidan finns utrymme för text, frimärke och adress. Korten är 10 x 14 cm stora.

Säljs i 12-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50817 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle