Till toppen
Visa större bild

Inbjudningskort Pippi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Färgglada inbjudningskort med Pippi Långstrump och alla hennes vänner! Bjud in till ett riktigt härligt kalas. Dela ut korten så fort som möjligt så att alla barn som vill kan komma och vara med på Pippi-kalaset.

Inbjudningskort Pippi innehåller åtta stycken kort med fram- och baksida samt åtta kuvert. Framsidan pryds av Pippi Långstrump och Herr Nilsson med ett stort uppdukat kalasbord. På framsidan finns också förtryckt text där du enkelt fyller i detaljer för kalaset. All text är på svenska. Baksidan pryds av mindre bilder på Pippi, Herr Nilsson, Tommy och Annika. Korten är ca 11 x 15,5 cm.

Säljs i 8-pack med inbjudningskort och kuvert.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50970 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle