Hem
7 tips på bröllopsteman

7 tips på bröllopsteman

Det råder bröllopsyra runt om i landet, och enligt våra prognoser är det superhett med annorlunda bröllopsteman just nu. Att rama in giftermålet med en röd tråd som speglar brudparets personligheter är det nya, och vi har givetvis massvis av prylar som får just ditt bröllop magiskt speciellt. Så, innan ringar utbyts, sätt dig ner och ställ dig frågan: Vilket tema ska det vara på bröllopet?

Bohemiskt

För dig som lever en jordnära livsstil på landet bland växthus och höns har vi ett brett sortiment av natursköna ting för dig som önskar ett bohemiskt bröllop. Duka upp för middag i den gamla festladan och pryd lokalen med girlanger, blomkannebukett och gästbok i form av en gigantisk fotoram. Passa på att placera en stilig bröllopslåda på lämpligt ställe där gästerna kan lämna små romantiska lappar för brudparet att läsa, och på småtimmarna blir det månskensdans!

Bohemiskt

Tropiskt

Transportera hela bröllopet till Hawaiis soldränkta stränder genom att klä den stora dagen i tropisk skrud! Med skrikrosa flamingos i trädgården och exotiska lyktor i träden sätter du färg på bröllopet och höjer temperaturen med 25 grader - minst! Bjud gästerna på svalkande drinkar med flamingopinnar och klä er ledigt men snyggt i valfri semesterkostym från Opposuit. Årets hetaste bröllop? Javisst!

Tropiskt

Flower Power

Med axellångt hår, klotrunda brillor och blommor i överflöd kan man ana spår av 60-tal - en tid som lämpligt nog kantades av både fred och kärlek! Bland batikmönstrade rislampor och banderoller byter ni ringar iklädda tidstypiska paltor och överdimensionerade örhängen i en minst sagt groovy inramning. Peace and love får bli dagens budskap när bröllopsduvorna flaxar!

Flower Power

Disney

Om du är uppvuxen i Disneys skattkammare av filmer har du med största sannolikhet drömt om ett äkta sagobröllop! Vilken tur att vi har hundratals Disneyprylar på lager att förgylla din stora dag med! Börja med att fylla den hjärtformade Frostballongen med helium, sedan låter du prinsessgirlangen löpa över gästerna som alla blivit försedd med varsin pappmask föreställandes Musse Pigg (som också får agera tårtfigur lagom till fikat). Snacka om förtrollad kväll!

Disney

Black and white

Ge dig själv och övriga gäster en oförglömlig upplevelse - helt i svartvitt! Med bröllopsballonger i vitt och honeycombs i svart skapar du häftiga mönster som verkligen sticker ut. Svart cake topper på vit gräddtårta? Svart kakställ med vita maränger? Endast fantasin sätter gränser - och glöm inte att installera en brevlåda åt gästernas lyckoönskningar!

Black and white

Trädgård

Sommarbröllop? Ut i friska luften med er! Med enorma ballongbågar och dekorationsställningar tar ni plats i trädgården för ett spektakulärt firande under bar himmel! Dekorera träd och buskar med banderoller och hjärtskimrande backdrop för en maxad känsla av svärmeri. Så får man spela kubb också - och bara det gör det ju värt att gifta sig!

Trädgård

Guldigt lyxbröllop

Spare no expense - det är ju tammetusan vigsel i luften! Om du alltid har fantiserat om att gifta dig omringad av guld så långt ögat kan nå är det givetvis ett lyxbröllop du ska ha. Med guldballonger i taket och matchande champagneglas skålar ni att ni får många, lyckliga år tillsammans samtidigt som gästerna beskjuter er med bubblor och konfetti - och låt guldbladen regna!

Guldigt lyxbröllop