vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Årets bästa halloweenkostymer för barn

Årets bästa halloweenkostymer för barn

Bus eller godis, halloweenfirandets stora dörrknackartradition som årligen lockar ut tusentals kids på godisjakt klassas ofta som höstens ruskigaste höjdpunkt. När mörkret faller förvandlas gatorna snabbt till promenadstråk för häxor och osaliga andar, och den som inte har sötsaker att erbjuda kan räkna kallt med att få huset inlindat i toalettpapper. Men både godis och bus kräver sin utklädnad, därför har vi sammanställt en lista med årets roligaste, otäckaste och bästa halloweenkostymer för barn - det är dags att svida om!

Harry Potter

Rykande kittlar, svävande ljus och mörka besvärjelser - Harry Potters värld ger sannerligen upphov till ett förtrollande halloweenfirande! Hämta inspiration från Hogwarts gedigna katalog av elevhemsdräkter och förvandla dig till världens mest kända glasögonbärande trollkarl, eller träd in i rollen som skolans ständiga väktare av nycklar - Hagrid! En minst sagt magisk kväll är att vänta!

Disney

Att kliva in i Disneys sagolika kartotek av underbara karaktärer är en ren och skär fröjd när det ska väljas utklädnad. Där finns allt från nutida favoriter som Elsa och Kristoff från Frozen till gamla godingar som Törnrosa, Mimmi och Musse. Det är bara att välja och vraka - vi har massvis med olika figurer!

Superhjältar

Det råder superhjältefeber i landet och inte är väl det så konstigt med tanke på hur många storslagna filmer det årligen pumpas ut. Att sväva runt som självaste Iron Man eller Batman i den mörka halloweennatten ska inte underskattas, men det finns givetvis många fler hjältar att välja mellan! Som Wonder Woman eller Black Panther till exempel - det är en riktig superutmaning att bestämma sig!

Djur

Att snegla på djurriket när det kommer till utstyrsel har vi gjort i alla tider. Med häftiga mönster och fina färger är det omöjligt att inte bli på gott humör när en tropisk fisk simmar in på maskeraden och bubblar. Här finns det många val även för de lite yngre barnen, för vem vill inte fira sin första halloween utklädd till sköldpadda eller kanin?

Gaming

Vi vet att det kan vara svårt att slita sig från den mytomspunna skärmen till förmån för halloween, men kanske går det an om dräkten minner om tv- och datorspel? Med dräkter från Fortnite och Minecraft finns det goda möjligheter att svida om till livets goda - Gaming! För Nintendonördarna är både Link och Super Mario klockrena kandidater på samma tema. GG!

Spooky

Vi ska inte sticka under stol med att halloween är en rätt kuslig företeelse, och i vardera vrå krullar sig spindelväven och på farstutrappan flämtar och lyser den nykarvade pumpan. Ett utmärkt tillfälle att skrämma slag på hela grannskapet med otäcka spöken, zombies och skelett. Öva på dina spöklikaste läten och ge dig ut för att sprida lite skräck - vi tror på dig!

Yrken

Vad ska du bli när du blir stor, har du kanske frågat avkomman din? Finns det storslagna drömmar om att bli pilot, brandman eller astronaut? Då har vi minsann dräkter som passar likt en skräddarsydd handske - annars kan man ju alltid bli en simpel tjyv? Övriga barn får hålla hårt i godiset sitt!

Star Wars

Att påstå att Star Wars är populärt får nästan räknas som en underdrift, och med nylanserade serier som The Mandalorian och The Book of Boba Fett frodas franchisen i en astronomisk takt. Välj mellan Yoda, Darth Maul eller självaste Anakin Skywalker and may the force be with you!

Hmmm...

Fortfarande inte hittat det du söker? Ingen panik - klicka här för att utforska hela lagret!