Hem
Hur man skapar en storslagen nyårsfest på en obegränsad budget

Hur man skapar en storslagen nyårsfest på en obegränsad budget

Årets sista och kanske största fest närmar sig i en rasande fart vilket innebär att det ska pyntas efter konstens alla regler. Om året varit vänligt mot dig rent ekonomiskt finns det ingen anledning att hålla tillbaka - det är ju ändå nyårsafton! Här har vi samlat en drös olika prylar för dig som känner att nyårsbudgeten är så stor att den nästintill är obegränsad. Nu slår vi på stora trumman i takt till sekundvisaren som hastigt dundrar mot ett högst välkommet tolvslag!

Nyårspaket 2022 Deluxe

Deluxe var det ja! I det här smällfeta dekorationspaketet får du i princip ALLT du behöver för ett storslaget nyårsfirande! Med sifferballonger, bordskonfetti, glitterdraperi, girlanger, konfettikanoner och mycket mer visar du dina gäster att du tar din roll som värd på allvar. Alla produkter går givetvis i guld, silver och svart - färgerna vi i allra högsta grad förknippar med en glittrig nyårsafton!

Nyårspaket Happy New Year Asseccoarer

Vi fortsätter på temat lyx och flärd. Med det här superpaketet får du accessoarer så granna att dina gäster kommer glänsa likt himlavalvsstjärnor kring ditt väldukade långbord. 25 stycken höghattar, 25 stycken fjäderprydda tiaror, 30 stycken partytutor samt en hel drös med foliestrimmor, ljudsnurror och partybeads i guld. Med det urvalet vill vi påstå att det är direkt omöjligt att ha tråkigt på nyårsfesten, för vem kan vara tjurig i en riktigt hög hatt?

Happy New Year Huvudbonad med glittertofsar

Trött på små fjompiga partyhattar som brister i gummibandet och snärtar halspartiet? Då rekommenderar vi den här grandiosa huvudbonaden som är allt annat än subtil. Värdig en hejdundrande karneval bärs det här glittriga sjabraket med fördel på din storslagna nyårsfest - införskaffa en till varje gäst eller köp en till dig själv för att visa att du är partyts medelpunkt!

Champagnepistol

När det kommer till minnesvärda mingel går det knappast att göra det mer spektakulärt än att skjuta dina gästers munnar proppfulla med champagne. Flaskan fäster du enkelt i den här fiffiga champagnepistolen som sedan skickar en knivskarp stråle rakt mot den törstige. En perfekt aktivitet vid tolvslaget - ni slipper släpa fram glas och undviker därför onödig disk. Det är bara att ladda, gapa och skjuta!

Ballongbåge med streamers

Vi är väldigt förtjusta i ballongbågar - vilket inte är så konstigt! Det går knappast att få det festligare än att spänna en båge med glänsande ballonger tvärs genom rummet. Skapa ett valv runt entrén eller en häftig kreation över matbordet för en känsla av renodlad elegans!

Konfetti

Eftersom tanken är att skapa ett gränslöst nyårsfirande tänker vi inte rekommendera någon minimal konfettipåse vars innehåll knappt täcker en fjärdedel av bordet. Istället vill vi slå ett slag för den här jättesäcken med hela 5 kilo (!) konfetti. Det är väldigt mycket konfetti det - och kanske är det precis vad som krävs för att skapa den där storslagna känslan av fest du försöker åstadkomma!

Guldfärgat partykit

Ett lämpligt partykit för dig som inte har någonting emot när gästerna väsnas och glittrar. Förutom serpentiner, konfetti och girlanger medföljer här 6 stycken minitutor och lika många stora partytrumpeter. Blås in det nya året och väck kvarteret när du ändå håller på!

Takballonger Blush

Det är ingen riktig fest om man ser taket, så brukar vi alltid säga. Därför ser vi gärna att du täcker taket med dessa blushiga takballonger som glänser i exklusiva färgnyanser och skapar den där storslagna känslan av årsskifte. Endast det bästa, eller hur?

Ballongbåge Champagneflaska

Att drycken vi förknippar mest med nyårsfirande är skummigt bubbel råder det inga tvivel om, och om du är ute efter en lite annorlunda ballongformation har du hittat rätt! Den här champagneflaskan har vänts upp och ned vilket resulterat i en storslagen ballongfest som glittrar och glänser! En häftiga pjäs att spänna upp mot lämplig vägg. Fotovänligt så det sjunger om det!

Happy New Year ballongkit med helium

Ett exklusivt heliumkit för dig som gillar ballonger, helium och lyx. Medföljer gör en hel drös med häftiga nyårsballonger som garanterat kommer sätta guldkant på festen. Ingår gör även en heliumtub du med enkelhet använder för att få ballongerna svävande. Det är precis så snyggt vi vill att det ska se ut när storfräsaren firar nyår. Spare no expense och gott nytt år!