Hem
Påskpyssel för hela familjen

Påskpyssel för hela familjen

Målarfärg, fjädrar och helgalna ägg - påsken är verkligen kreativitetens högtid och ett ypperligt tillfälle att samla familjen runt pysselbordet. Med saxar, piprensare och klister finns det ingen hejd på hur vackra kreationer ni kan skapa tillsammans. Ta chansen att fylla på med nödvändigt material - här nedan finner ni pysslets alla måsten.

Pimpa påskris

Givetvis börjar ni med att skapa ett hejdundrande påskris. Med spraylim och glitter på burk skapar ni kvarterets läckraste bukett som skimrar vackert på farstutrappan. Glöm inte att det endast är fantasin som sätter gränser och att det är helt okej att gå bananas med piprensare, påskfjädrar och ljusslingor.

Måla ägg

Greppa äggpennorna för nu ska det målas! Att leka med maten är ju som bekant ingenting som uppmuntras, men när påsken närmar sig försvinner allt som heter lag och ordning till förmån för kreativt kaos. Måla ett vackert naturlandskap på dina frukostägg, eller ge dom personlighet med våra knasiga rullögon. Kanske är det hög tid att skapa ett smickrande självporträtt?

Pyssla med Bamse

Världens starkaste björn kommer till undsättning för att rädda påsken! Följ med Bamse på äggjakt bland stockar och stenar i storskogen - med lite tur och finess hittar ni Bamses goodiebag som förhoppningsvis är proppad med sötsaker. Eller varför inte skicka en dunderstark påskhälsning till mormor? Pimpa med klistermärken så blir hon extra glad!

Baka kaka

Vem har sagt att det inte är pyssligt att baka? Inte vi iallafall, och ätbara resultat ska inte underskattats! Knåda fram din bästa deg - vi har verktygen för att göra kakorna extra påskiga. Välj mellan kyckling, höna och hare, eller införskaffa hela gänget för särskilt festlig stämning!

Påskkärringssmink

Ansiktspyssel är alltid kul, och det gäller både vuxna och små. Med vårt vattenbaserade smink skapar du kinder så rosenröda att det inte råder några tvivel om att hemorten stavas Blåkulla och färdmedlet är kvast. Komplettera med förkläde och scarf - en tidlös look för tvättäkta häxor och kärringar. Om du hellre är hare påsken till ära gäller det att måla några markanta morrhår runt nospartiet, och glöm inte gaddarna!

Den magiska påskträdgården

Skapa en blomstrande påskträdgård med frodigt gräs, maffiga solrosor och nysnickrat staket. Populera kreationen med små fluffiga kycklingar och morotsknaprande kaniner som lever sitt bästa liv i din nya odlingslott. Ett personligt diorama som involverar hela familjen och kan plockas fram varje påsk för allmän beskådan. Sånt gillar vi!

Påskkort

Pyssel som både roar den kreativa och gör någon glad på samma gång! Istället för att köpa ett gulblekt påskkort som pryds av nån trött kyckling kan du och familjen visa upp er bästa knåparförmåga och posta ett hemmasnickrat påskkort till någon när och kär. Vi har kort ni tillsammans kan färglägga efter tycke och smak, samt gula kort som funkar som bas. Glöm inte att pynta korten med påskens coolaste kycklingstickers!

Pyssla på! Hälsningar Partykungen.