vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Prisvärda halloweenkläder för hela familjen

Prisvärda halloweenkläder för hela familjen

Att klä ut sig ska inte behöva kosta skjortan, som det gamla ordspråket lyder. Vi har ett helt gäng magnifika budgetdräkter som garanterat kommer göra hela familjens inre festprissar rättvisa. Här har vi plockat fram våra favoriter - get ready, Halloween is coming!

Fånge Maskeraddräkt

Den klassiska kåkfararen som i sin randiga skrud spenderar dagarna bakom lås och bom. En utmärkt dräkt som ger upphov till en spännande backstory! Vad har du gjort för illdåd som skickade dig rakt in i finkan? You tell us!

Skräckfilmsclown Barn Maskeraddräkt

En liten clown av den elakare sorten. Med inspiration från den nedlagda cirkusen är den här clowndräkten riktigt effektiv - speciellt om du kompletterar med smink och ball frisyr!

Banan Maskeraddräkt

Kvällens huvudnummer är förvånansvärt ofta utklädd till frukt, för vem blir inte alldeles tossig av glädje i mötet med en tvättäkta banan? Kungen av fruktkorgen har brutit sig loss och är redo att förgylla halloweenfesten - och förhoppningsvis är det du!

Djävulsklänning Maskeraddräkt

Från den skållheta underjorden kommer här drottningen av ondska - och hon är argare än någonsin! En flammig djävulsklänning med matchande horn är allt som behövs för att sätta halloweenfesten i lågor!

Skelettklänning Barn Maskeraddräkt

Uppstigen från det döda med magen fylld av godis - det låter som ett riktigt halloweenskelett det! En utmärkt maskeraddräkt att leva rövare i när det är dags att gå bus eller godis!

Enhörning Barn Maskeraddräkt

Sagovärldens coolaste kreatur tilldelar vi den rosa enhörningen! Med magiskt horn i pannan och dinglande svans där bak är den här dräkten inte bara supersnygg - den är mysig också! Bär den hela oktober för maximal komfort!

Pumpa Bebis Maskeraddräkt

Familjens yngsting vill också vara med och fira årets ruskigaste högtid, och vad passar då bättre än att svida om till halloweens främsta symbol - pumpan! Lagom läskigt och väldigt gulligt i en svindlande kombination.

Snabbmatsclown Halloween Maskeraddräkt

Med cheeseburgare i mungipan och fickorna fulla med pommes är den här plågade snabbmatsclownen ute på strövtåg i halloweennatten. Arg är han också då glassmaskinen i vanlig ordning är trasig. Beware!

Förtrollande Skolbarn Barn Maskeraddräkt

Bland kokande kittlar i en skolmiljö som är allt annat än trygg har du nu möjlighet att glida runt i en magisk dress och vifta med trollspöt. Harry Potter forever - och det gäller året runt!

Stekt Ägg Maskeraddräkt

Får det lov att vara ett stekt ägg? En stadig frukost tillika tjusig maskeraddräkt som gör sig bäst med salt, citron och tequila. Pluspoäng om du packar med dig en påse knaperstekt bacon som tilltugg - populärare än så går det knappast att bli!

Klassisk Häxa Maskeraddräkt

Ah, den klassiska häxdräkten. Upplev hur övriga gäster fryser till is när du skrider in som gåtfull trollpacka med kappsäcken full av elaka besvärjelser. Den som inte passar sig blir förvandlad till gölgroda - med all rätt! Man bråkar inte med häxor.

Pingvin Jumpsuit Maskeraddräkt

Direkt från Antarktis karga landskap vobblar du in på maskeraden utklädd till jordens sötaste fågel - pingvinen! Bjud på en spektakulär dans för att visa att det här är ett fjäderfä som lever för festen - även om du saknar fjädrar!

Zombie Fånge Klänning Barn Maskeraddräkt

Ett elakt virus sprider sig i landets fängelser som förvandlar fångarna till köttätande zombies! Locka med en större mängd godis för att inte bli uppäten - du vet mycket väl vad som händer om en liten zombie blir hungrig!

Haj Barn Maskeraddräkt

Hajar du att det är hajen som är havets värsting? Det blir inte mycket häftigare än att simma in på festen med fena och sylvassa gaddar. Söndagssimmare på djupt vatten better watch out!

Cowboy Barn Maskeraddräkt

Howdy! Det är en ny sheriff i stan, och han tvekar inte att kasta dig i finkan! Den här cowboyen må vara i minsta laget, men låt inte de korta benen lura dig. Om du inte levererar rikligt med godis faller du offer för pickadollen - var så säker!

Skelettklänning Maskeraddräkt

Res dig ur graven och vingla in på festen i en lika snygg som skrämmande skelettklänning. Inget går upp emot ett gängligt benrangel när höstens läskigaste fest tar fart!

Astronaut Barn Maskeraddräkt

Skjut ut dig i atmosfären och inta rollen som äventyrslysten astronaut bland kometer och galaxer! Vem har inte drömt om att få jobba som rymdfarare? Det börjar med dräkten!

Tomtedräkt med Huva och Skägg

December närmar sig, men trots detta tillåter sig tomtefar att lämna leksaksverkstan till förmån för en riktigt fet halloweenfest. Räkna med fjäsk och meterlånga önskelistor när du glider in på släden i den här tomtedräkten!

Clown Barn Maskeraddräkt

Festen blev precis 100 gånger roligare - clownen är här! Med galna upptåg och fickorna fulla av konfetti river du ner öronbedövande garv längs din väg. En clowndräkt för tvättäkta knäppgökar!

Enhörningsdräkt för Hundar

Vi utlovade dräkter för HELA familjen, och givetvis har vi inte glömt familjens fyrbente pälskling. Med horn och pastell förvandlas hunden enkelt till magisk unicorn - och det är precis sådant som får folk att dö sötdöden!

Hittade du inte det du söker?

Lugn - vi har hundratals billiga maskeradkläder att välja mellan. Bara att klicka runt!

Glad Halloween önskar Partykungen!