Hem
Så skapar du en äggjakt för hela familjen i påsk

Så skapar du en äggjakt för hela familjen i påsk

Nog för att det är festligt med kaniner, fjädrar, pyssel och ljusgula kycklingar, men det bästa med påsken står den traditionsenliga äggjakten för. Det spelar egentligen ingen roll hur gammal du är, det kommer aldrig sluta vara roligt att greppa en korg och ge sig ut i vårsolen i jakt på ägg proppade med godis och andra överraskningar. Här kommer några tips på hur du kan göra årets äggjakt extra eggande!

Pusseljakten

Perfekt aktivitet för den pysslande familjen! Införskaffa en drös påskägg i olika färger och former som du fyller med bitar från ett nedmonterat pussel. För att färdigställa pusslet måste alla bitar samlas och föras till bordet, så här krävs det både tålamod och samarbete! Vi har en rad olika pussel att välja mellan, Harry Potter pussel eller Dinosaurie Minipussel, men roligast blir det om du tar tillfället i akt och designar ditt eget pussel! Välj en fin bild och skicka till oss så levererar vi ditt unika och högst personliga pussel!

Piratpåsk

Arrgh, hoist the mainsail! Om det är skattjakt som gäller är det lika bra att gå all in. Utklädd till pirat ger du barnen en äkta skattkarta att följa. Efter en vild kamp mot vågor, bläckfiskar och kanonkulor uppenbarar det sig en tvättäkta skattkista som är proppad med chokladmynt som skulle göra självaste Jack Sparrow avundsjuk!

Mexikansk Påsk

Det här är för er som inte orkar springa runt i skogen hela förmiddagen i en svettig äggjakt. Fyll en valfri pinata med massvis av godis och häng upp i närmsta träd. Ögonbindel, några snurr på plats, sen är det bara att börja svinga sitt slagträ! Träffa mitt i prick och ni ska se att det börjar regna godis - Mexican easter style!

Följ Påskharen

Istället för att strategiskt försöka hitta ägg med hjälp av en hemmasnickrad skattkarta påbörjas en vild jakt på självaste påskharen! Fotspåren indikerar att han är i närheten, så här gäller det att vara uppmärksam och fästa blicken i backen. Tassarna leder fram till en glänta där det väntar mängder av godis - och givetvis står du utklädd i full kaninmundering när barnen anländer!

Äggen Svävar

Påskharen har blivit vimsig av allt helium och fäst sina ägg i svävande ballonger, så nu gäller det att samla så mycket godis som möjligt innan molnen får sin beskärda del av konfektyr. Kolla in vårt lager - vi har massvis av påskiga ballonger!

Vuxenpåsk

Som bekant är det inte bara barn som blir eld och lågor av en riktig bra äggjakt. Även vuxna tycker att det är barnsligt kul att ge sig ut i skog och mark för att leta påskpresenter. Överraska din partner med ett ägg fyllt med rödvin från er bästa bag-in-box. Eller varför inte bjussa på lite vuxengodis i form av Baileys chokladägg eller ett lyxigt Fabergéägg påskägg edition fylld med chokladpraliner?

Glad påsk önskar vi på Partykungen!