Hem
Så styr du en singelfest på Alla hjärtans dag

Så styr du en singelfest på Alla hjärtans dag

Om den stora kärleken ännu inte slagit rot kanske du tror att Alla hjärtans dag inte är någonting för dig, men oj så fel du har. Du kunde nästan inte ha mer fel, för precis som att det finns hånglande turturduvor i tvåsamhet finns det lika många ösiga singlar som vägrar se sig besegrade denna kärlekens dag. Sprid ordet, det är singelfest hemma hos dig och alla ensamma själar är välkomna! Här kommer några handfasta tips på hur du fixar ett makalöst brakparty för ensamstående!

Ladda med ballonger och pynt!

Börja med pynta lokalen till en färgsprakande frizon för både långvariga och nyblivna singlar. Är det någon av gästerna som precis gått igenom en lyckad skilsmässa kan du alltid kosta på dig våra guldigaste bokstavsballonger som tydligt klargör att personen är Divorced AF. Även ballonger och girlanger som vrålskriker Happy F-cking Everything funkar fint som inredningsdetalj, och om det är en kväll för bara dig och tjejorna lämpar sig våra exotiska Girls Night Out-ballonger ypperligt. Snåla inte med pyntet!

Slipa på era raggningsrepliker!

Medan ni sippar på ett fräsigt bubbel ur glas som uppmanar er bitches att partaja kan ni ju ta tillfället i akt att öva in några väl utvalda raggningsrepliker. Med korten 100 Pick Up Lines blir ni snart mästare på att snärja den rätta, och eftersom replikerna är på engelska funkar dom även utomlands!

Bolla bort sorgen!

Medan tråkmånsarna i parrelation sitter och firar kärleken med en trött bukett rosor har ni på singelfesten betydligt roligare med er hejdundrande beer pong-turnéring. Vi har en hel drös professionella bord för ändamålet, och om ni föredrar prosecco framför öl har vi även sådana bord. Go check it out!

Ladda med spel!

Kompisarna kommer hoppa jämfota av glädje när du plockar fram alla festliga spel du införskaffat inför er stora singelbaluns! Utmana samtliga i ett snuskigt parti Jag Har Aldrig XXX som blottar era djupaste hemligheter. Eller vad sägs om en omgång Dare Duel, där du och dina likasinnade ger vågade utmaningar till varandra? För er som gillar fysisk aktivitet kan vi rekommendera Boob Battle - och ni kan säkert gissa vad det går ut på.

Somna gott!

Och när vännerna återgått till sina halvmöblerade ungkarlslyor och festdammet lagt sig är gråten inte långt borta. Se då till att du förberett dig med vår mest muskulösa famn som inbringar både lugn och trygghet. Att sova bredvid pojk- och flickvänskuddar är en beprövad metod som glädjer den mest ensamma av själar. Om du strävar efter ännu mer kanske en gigantisk peniskudde eller bröstkudde kan vara på sin plats?