Hem
Steg för steg: Så firar du pappsen på fars dag

Steg för steg: Så firar du pappsen på fars dag

Far står i startgroparna mer redo än någonsin att ta del av sin alldeles speciella dag. Förväntningarna är i vanlig ordning skyhöga och om allt inte klaffar finns det stor risk för mutter och tjuriga miner - därför har vi skapat en guide där vi steg för steg vägleder dig till det ultimata fars dag-firandet. Gör så här!

Frukost på sängen

Dagen börjar med att far rycks ur sin nattliga dvala till doften av kaffe som du så snällt hällt upp i världens bästa pappa-mugg. På frukostbrickan ligger även en hög munkar du stigit upp i ottan för att grädda, och givetvis är fars ovärderliga snusdosa närvarande.

Morgonbestyr

När frukosten är uppäten lufsar far sedvanligt till badrummet för att dagen till ära göra sig lite extra fin. Efter ett intensivt parti toalettgolf reser sig far för att kamma flinten med sin hårborste för skalliga och nyttjar sedan sitt Grooming Kit för att få ordning på sitt pappalurviga skägg. Är han på ett speciellt gott humör använder han sitt väldoftande pungschampo så de nedre regionerna får en omsorgsfull rengöring. Fint ska det va!

Ballonger och pynt

Om du känner för att ge far en ordentlig överraskning har du givetvis ägnat hela natten åt att pynta kök och vardagsrum med gratulerande ballonger som förtäljer att han sannerligen är #1 Dad! Knåpa ihop "GRATTIS FAR" med imponerande bokstavsballoner, eller varför inte designa en egen fars dag-ballong med en riktigt insmickrande bild på far från ungdomens glansdagar? Garanterade pluspoäng!

Presenter

Nu får far plötsligt syn på presenthögen som staplats i en prydlig hög. Där finns allt han någonsin önskat sig: En välfylld BBQ Toolbox från Chili Klaus, en brandsläckare som släcker törst istället för bränder och ett whiskyglas med cigarrhållare. Men gladast blir han kanske för sina nya charmanta ölkalsonger och ölstrumpor som ser precis ut som det bästa han vet! Och småpresenterna har du såklart lagt i en passande pappa-presentpåse.

Grillning

Dags för lunch och om vädret är med er står det grillat på menyn. Far glänser som mest framför grillen och kommer bli helt sprallig av glädje när han iklädd sitt fina ölförkläde får förbereda köttet på sin mäktiga The Grillfather-skärbräda och sedan vrida och vända på maten med lyxiga guldpläterade grillverktyg i nävarna.

Pokerkväll

Dagen avslutas med både spel och dobbel där du utmanar far på ett kittlande parti poker. Kvällens dryck har du redan förberett sen veckor tillbaka, och det är såklart hembryggt öl från Brewbarrel som far avnjuter i ett best dad in the world-ölglas samtidigt som du råkar spela skjortan av farsgubben. Som tröstpris ger du honom en guldig världens bästa pappa-medalj så glimten i ögat åter träder fram!

Fortfarande inte övertygad?

Kolla in vårt breda sortiment för roliga presenter till pappsen (ja, vi har strumpor också)!