Hem
Steg för steg: Så firar du pappsen på fars dag

Steg för steg: Så firar du pappsen på fars dag

Far står i startgroparna mer redo än någonsin att ta del av sin alldeles speciella dag. Förväntningarna är i vanlig ordning skyhöga och om allt inte klaffar finns det stor risk för mutter och tjuriga miner - därför har vi skapat en guide där vi steg för steg vägleder dig till det ultimata fars dag-firandet! Gör så här:

Frukost på sängen

Dagen börjar med att far rycks ur sin nattliga dvala till doften av kaffe som du så snällt hällt upp i världens bästa pappa-mugg. På frukostbrickan ligger även en hög munkar du stigit upp i ottan för att grädda, och givetvis är fars ovärderliga snusdosa närvarande.

Morgonbestyr

När frukosten är uppäten lufsar far sedvanligt till badrummet för att dagen till ära göra sig lite extra fin. Efter ett intensivt parti toalettgolf reser sig far för att kamma flinten med sin hårborste för skalliga, och är han på ett speciellt gott humör kan du räkna med att de nedre regionerna kommer få sin beskärda del av Dick Johnsons pungvax.

Ballonger och pynt

Om du känner för att ge far en ordentlig överraskning har du givetvis ägnat hela natten åt att pynta kök och vardagsrum med gratulerande ballonger som förtäljer att han sannerligen är Dad Number One! Varför inte designa din egen ballong med en riktigt insmickrande bild på far från ungdomens glansdagar? Garanterade pluspoäng!

Presenter

Nu får far plötsligt syn på presenthögen som staplats i en prydlig hög. Där finns allt han någonsin önskat sig: En brandsläckare som släcker törst istället för bränder, ett whiskyglas med integrerad cigarrhållare och Chili Klaus dunderheta presentlåda med maxad vindstyrka. Men gladast blir han såklart för sina nya kalsonger som ser exakt ut som det bästa han vet: Skummande öl.

Grillning

Dags för lunch och om vädret är med er står det grillat på menyn. Far glänser som mest framför grillen och kommer bli helt sprallig av glädje om han får en mini-BBQ i form av en portabel portfölj. Iklädd sitt nya öl-förkläde vrider han och vänder på maten med sina guldpläterade grillverktyg, och sen bjuder ni hela grannskapet på traditionell grillunch!

Pokerkväll

Dagen avslutas med både spel och dobbel där du utmanar far på ett kittlande parti poker på professionell pokerduk i grönt. Varför inte avnjuta en stövel hembryggt öl från vår populära Brewbarrel samtidigt som du spelar skjortan av farsgubben och blir arvlös på kuppen!

Fortfarande inte övertygad?

Kolla in vårt breda sortiment för inspiration till presenter och andra roligheter till pappsen! (Ja, vi har strumpor också...)