Visa större bild

Utah Förkläde Buffelskinn Rust

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 119600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
1 495 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett lyxigt förkläde i buffelskinn – perfekt att ha som dekoration på väggen eller att använda när familjen förväntar sig ett redigt mål mat.

Detta förkläde är helt och hållet tillverkat för hand i äkta buffelskinn av tillverkaren Xapron som håller till i Nederländerna. Xapron grundades 2015 av en herre vid namn Fredani i Waalwijk Nederländerna. Fredani var under sin tidigare karriär expert på arbetskläder men ville slutligen följa sitt hjärta och skapa någonting nytt. Xapron visade sig bli resultatet och idag tillverkar dem helt och hållet handgjorda förkläden i såväl buffelskinn som koskinn.

Utah Förkläde Buffelskinn Rust är ett högkvalitativt förkläde som passar lika bra att använda till matlagning som när du agerar bartender. Förklädet är helt och hållet i äkta buffelskinn med starka justerbara band och spännen. Förklädet är utrustat med en praktisk handduksögla och ser lika bra ut på, som hängandes på väggen. Förklädet kommer i en rust-aktig färg med robusta läderdetaljer och finns i tre olika storlekar att välja bland (storleken motsvarar förklädets längd). Fördelen med ett förkläde av buffelskinn är att det tål stryk, dvs spill och slit.

  • Material: 100% Buffelskinn
  • Färg: Rust (brunaktig)
  • Storlek: 74 cm, 82 cm & 89 cm
  • Bredd storlek 74: 60 cm
  • Bredd storlek 82: 70 cm
  • Bredd storlek 89: 70 cm
  • Lyxig present/julklapp att ge bort
  • NOTERA att storleken motsvarar förklädets längd

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50767 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle