vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Till Köket

Har du precis flyttat hemifrån och behöver utrusta det som ska bli ditt personliga kök har du nu en god startpunkt att utgå ifrån hos Partykungen. Söker du finurliga och kreativa köksredskap till ett evenemang eller roliga små detaljer som får kompisarna att höja på ögonbrynen under middagen så hittar du det du saknar här hos oss. I den här kategorin har vi samlat allt du behöver och inte behöver men vill ha i ditt kök.

Alternativa knivställ, bestick i alla möjliga olika former som du inte ens kunnat föreställa dig och smarta förvaringslösningar kan vi ge dig en hjälpande hand med. Behöver du speciella former eller figurer på kakorna eller tårtan har vi ett hundratal olika former att välja och vraka bland! Till Halloween-festen har vi det du behöver för att kunna göra en skrämmande genuin dödskalletårta och få ordning på dina cupcakes med hjälp av våra magnifika kakfat. Till grillkvällarna och barnkalasen har vi kreativa och klassiska glasskopor som kommer att ge dig anledning nog att äta glass året om, dekorerad med frukt skuren på det finurliga sätt som bara Partykungens fruktskärare kan skära!

För att få till ett personligt kök eller matevent långt över de nuvarande förväntningarna kan du tryggt finna det du behöver hos oss - kitchiga ting är något av vår specialitet!
Läs mer