Till toppen
Visa hela beskrivningen

Förkläden

Till bestyren i köket, den sista touchen på Halloween-kostymen eller till det Astrid Lindgren-inspirerade barnkalaset har vi här samlat ihop till en garderob av alla typer och former av förkläden. För de mer barnförbjudna tillställningarna erbjuder vi ett stort urval av ogenerade konstverk att ge liv åt samtalen och spä på skratten med. Till den nybakade studenten har vi införskaffat en klassiker för att skydda finkläderna mot öl och champagne - eller kanske passar förklädet bättre för den som vill återuppleva forntida storhetsdagar på återträffen?
Gör storartad entré på maskeraden eller superfesten genom att dra ett hjältemodigt, stärkande förkläde om dig - du kommer inte bara skydda kläderna under, utan hamna i centrumets mitt!
Självklart kan du använda alla våra förkläden i köket, såväl som på festen, för det ska vara kul och sexigt att röra om i grytorna!

Vid frågor eller funderingar kring våra förkläden finns vi endast ett mejl eller telefonsamtal bort för att hjälpa dig att reda ut dem. Ingen ska klicka sig in i vår förklädeskategori med en vision och lämna den utan att visionen överträffats!

Filter

Visar 37 produkter
castle