Förkläden

Är du en av dem som tror att förkläden endast är till för äldre damer som spenderar dagen i köket? Då måste du kliva upp från den sten som du levt under den senaste tiden. Här på Partykungen hittar du nämligen ett helt nytt universum av förkläden som kommer att överraska dig med sina snygga och coola utföranden!

Det bästa med våra förkläden är att de inte bara passar i köket eller framför grillen – det här är coola partyaccessoarer! Våra förkläden funkar som enkla maskeraddräkter, bra om du alltid vill ha en utstyrsel liggande i bagageluckan. De kan även funka som en stämningshöjare på en fest eller utstyrsel till en svensexa. Kolla in vårt utbud och hitta något till dig själv eller som present till polaren.

Behöver du förkläden till bestyren i köket, den sista touchen på halloween-kostymen eller till det Astrid Lindgren-inspirerade barnkalaset? På Partykungen har vi samlat ihop en garderob full av alla typer och former av förkläden som du kan tänkas behöva.

För de mer barnförbjudna tillställningarna erbjuder vi dessutom ett stort urval av ogenerade konstverk för att ge liv åt samtalen och spä på skratten med. Till den nybakade studenten har vi också införskaffat klassiska förkläden för att skydda finkläderna mot öl och champagne, eller kanske passar ett av våra förkläden bättre för den som vill återuppleva forntida storhetsdagar på återträffen?

Gör en storartad entré på maskerad och fest genom att dra på dig ett coolt förkläde. Du kommer inte bara att skydda dina kläder utan även hamna i festens mitt!

Ta del av vår lista som du kan använda för att inspireras inför ditt köp av förkläden:

Förkläden till maskerad eller halloween – Vi har massor av förkläden som enkelt ger dig en snygg och cool maskeraddräkt. Ska du klä ut dig till en galen kock med blodig förkläde eller siktar du på att istället komma utklädd som tomte eller älv? Gör det enkelt för dig själv med våra förkläden till maskerad.

Förkläden till svensexan eller möhippan – När det är dags att säga farväl till singellivet så är en svensexa eller möhippa en given fest som brukar komma med en skruvad och ofta snuskig twist. Vi har massor av barnförbjudna förkläden som kommer att få alla att rodna eller skratta så de kiknar!

Förkläden till hemmet eller som present – Om du är ute efter ett förkläde till en person som älskar matlagning så har vi också ett brett urval. Varför inte överraska dem med exklusiva och kvalitativa förkläden i grym kvalité? Vi har också roliga varianter som passar olika personligheter. Dessa förkläden är en perfekt kombination av design och praktikalitet, så varför inte passa på att även köpa ett till dig själv?

Har du slut på idéer eller är sent ute inför en födelsedag? Oroa dig inte, på Partykungen har vi allt du behöver för att kunna ge en rolig och unik present. Ett spexigt förkläde kommer alltid till användning och kommer garanterat att uppskattas av mottagaren, i alla fall om personen har en gnutta humor!
Läs mer