Hem
Tema: Musikfest

Tema: Musikfest

Ingenting binder oss människor samman som utomordentliga fester och dånande musik, så varför inte slå dessa fenomen samman och skapa kvarterets pampigaste musikfest? Förutom hög volym och sjuka danskonster är det en del andra komponenter som krävs för att kvällen ska bli precis så där förtrollande som du föreställt dig. Vi är här för att guida dig i rätt riktning för att skapa en oförglömlig kväll med musiken i fokus!

Sjung hellre än bra!

Den mest givna aktiviteten på en storslagen musikfest måste ändå vara att värma upp rösten och bjuda på ett hejdundrande sångnummer. Till din hjälp har du vår festliga karaokemaskin som kommer komplett med högtalare, mikrofoner och discoljus. Vackrast sång och bästa dansnummer prisas givetvis med en grann musikpokal som vinnaren får ta hem och placera på hedersplats. Som bonus kan du alltid fiska upp en saxofon och riva av ett makalöst solo - det ger garanterat plus i kanten när det ska delas ut poäng!

Med musiken som krydda

Bjud sällskapet på en melodisk måltid som serveras på våra notprydda papperstallrikar. I kollektionen hittar du också bordsduk och servetter på samma musikaliska tema. Om hjärtat ditt bankar för discodans kan vi rekommendera spegelbollstallriken som sprider en skimrande stämning runt festbordet, och dricker gör ni såklart ur varsin discomugg!

Music is part of the life of fashion

Om ingenting i garderoben känns passande en sprudlande musikfest kan vi lugna dig med att vi har partypaltor så det räcker och blir över! Varför inte passa på att förvandla dig själv till valfri medlem i The Beatles med rosaskimrande kavaj som pryds av guldiga detaljer? Om country eller schlager är mer din melodi har vi laddat med cowboykläder och accessoarer som utsökt för tankarna till Mama Mia.

Rytmen i rekvisitan!

Ladda med massvis av musikrelaterad rekvisita att sprida runt i lokalen innan festen börjar! Med uppblåsbara instrument bäddar du för massvis av roliga och musikaliska ögonblick. Välj mellan mikrofon, saxofon och vrålhäftig zebragitarr i rosa - eller införskaffa alla om du vill bilda band. Vi har även ett enkelt och smidigt sätt förvandla sig till självaste Justin Bieber!

Tonträffsäker dekor

Är det musikfest ska det märkas på inredningen också - annars får det vara! I varje dörröppning har du givetvis smyckat med färgsprakande glitterdraperier och över soffan har du spänt en spektakulär ballongbåge som vakar över er när ni sjunger och dansar. På festbordet ligger såklart Elvis-servetter snyggt utplacerade and you can’t help falling in love i den här otroliga brakfesten!

Let there be light!

Den musikaliska scenen rymmer enligt tradition massvis av spektakulära ljus - så se till att satsa ordentligt på effekter som lyser upp festen till ett blinkande inferno av enastående färger! Med fiberoptiska kepsar på huvudet tindrar ni på dansgolvet samtidigt som LED-spoten skänker ett ultraviolett sken i hela rummet. Bubbel dricker ni givetvis ur champagneglas som blinkar i kontakt med vätska. Så ska en tvättäkta musikfest se ut!