vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: Murder Mystery

Temafest: Murder Mystery

Ingen fest utan ett riktigt snaskigt lönnmord att unisont chockeras över, och nu gäller det att tänka så att hjärnkontoret knakar. Vem är mördad? Med vilket vapen? Och vem gjorde det? Bjud in vännerna till en levande mordgåta där du som författare styr och ställer över händelseförloppet. Vad du behöver är ett spännande manus, trovärdig dekor och tidsenlig kostym. Vi står redo att förse dig med allt ni behöver för att skapa ett nagelbitande Murder Mystery - det är dags att lösa mordgåtan!

Klä er rätt

Alla bra mordmysterier utspelar sig under en tid då kostymerna var välstrukna och klänningarna smyckade med guld. Klä dina gäster i autentiska dräkter som är karaktärerna trogna, med damasker, gangsterhatt och annat roligt som passar tidevarvet ni tillfälligt befinner er i. Sen kan det stora skådespelet börja!

Hitta ledtrådar

Med förstoringsglas framför näsan och pipa i gapet är du i full färd med att hitta värdefulla ledtrådar som mördaren eventuellt lämnat efter sig. I rummet där det anträffades en blodig kniv kollar du extra noga runt dörrhandtag och dylikt för att hitta misstänksamma fingeravtryck och andra suspekta ting som kan gynna utredningen. De blodiga skoavtrycken leder ner till källaren där mystiska röntgenbilder hänger på rad. Vad ska detta betyda?

Fixa miljön

För att förstärka känslan av att ni befinner er i en gammal anrik herrgård gäller det att tänka på små detaljer som bordsduk och backdrop. Men glöm inte att det är en brottsplats ni befinner er på, så ladda med avspärrningsband och skyltar för framtida mug shots. Trovärdigheten sitter i detaljerna!

Färdiga mysterium

Om fantasin tryter och du inte hittar någon lämplig mordgåta kan du alltid köpa något av våra färdiga mysterium. Välj mellan dansgolv, tåg eller cirkus som kuliss innan ni tillsammans försöker lösa fallet med hjälp av diverse ledtrådar. Varje spel har tre olika slut vilket innebär att varje omgång kan sluta hur som helst!