murder-mystery-at-the-dancefloor-spel-86916-1
murder-mystery-at-the-dancefloor-spel-86916-2
murder-mystery-at-the-dancefloor-spel-86916-3

Murder Mystery at the Dancefloor Spel

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Kvällen på klubben blev precis mycket mer intressant. När det högljudda skriket överröstar musiken på klubben är det inte längre bara dödligt bra danssteg som försiggår på dansgolvet - en mördare går nämligen lös. Samla dina vänner, samla ihop bevismaterialet och lös ledtrådarna för att hitta den skyldige! 

Hur man spelar "Murder Mystery at the Dancefloor":
Vi har inkluderat allt du kan tänkas behöva för att få till den perfekta rekvesitan och lösa detta häftiga mord. Innan du spelar, skicka ut inbjudningar till dina gäster, ge dem tid att anlända i sin bästa 70-talskostymer med rekvisita som hintar om deras karaktär. Lägg ut platskort, rekvisita, vapen och ledtrådar för att förvandla ditt hem till nattklubbens brottsplats och förbereda för utredningen. Värden läser upp välkomsttalet för att introducera karaktärerna och utveckla historien. Det finns en specifik karaktär för värden att spela; Sammy C Quinn (värden är inte misstänkt men fortfarande en deltagare) och offret är inte en av dina gäster - instruktionshäftet ger mer detaljer. Vi har till och med inkluderat priser för bästa kostym, skådespeleri och detektiv, så se till att leva dig in i karaktären och uppmuntra alla att engagera sig i spelet.

  • Språk: Engelska 
  • Antal spelare: 5-12
  • Rekommenderad ålder: 16 +

Murder Mystery at the Dancefloor innehåller: 
Instruktionsbok
13x Namnbrickor
12x Karaktärskort 
12x Kort för hemliga egenskaper
12x Omgångskort rond 1 
12x Utmaningskort
9x Mordvapen props
3x Lösningsblad och kuvert
3x Set omgångskort rond 2
3x Set omgångskort rond 3
3x Troféer
1x Cirkus Layout 
1x Bevisfil
1x Detektivanteckningsblock 
1x Anklagelse- och röstningsplatta