Hem
Tips för årets Eid!

Tips för årets Eid!

När fastan är över är det äntligen dags att njuta av livets goda och göra sig redo för Eid! Med mängder av god mat, pynt överallt och en härlig gemenskap samlas vi för att ta del av denna glädjens fest - och vi har givetvis laddat med allt du behöver för att göra tillställningen extra minnesvärd!

Dekorationer

En viktig komponent när det kommer till Eid är allt pynt som förgyller festen! Med hängande dekorationer, tjusiga swirls och flaggor som svajar har ni alla förutsättningar för att ha en riktig toppendag. Addera dekorationsskyltar och girlanger i roséguld för att maxa firandet!

Dukning

Med mängder av god mat i fokus gäller det att hedra måltiden med en snygg dukning! Kolla in vårt sortiment av tallrikar, muggar och servetter som alla pryds av fina mönster som passar ypperligt dagen till ära. Krön bordet med elegant bordsduk i svart och guld innan du toppar med en stående bordspjäs som glittrar - sen är det bara att hugga in!

Ballonger

När bordet är dukat och hela hemmet har pyntats är det bara en sak som fattas - ballonger! Runda, skinande kreationer som svävar runt med sina vackra motiv och sprider en festlig stämning. En glittrig måne, Eid Mubarak-ballong eller ståtlig ballongbåge - det är bara att välja och vraka bland våra högtflygande skapelser!