Ramadan Dukning

När solen går ned under högtiden Ramadan innebär det att fastedagen är slut - och det är dags att äta och umgås med nära och kära. Vare sig du planerar att göra det lite extra fint till festmåltiderna iftar och suhoor, eller vill gå all-in på dukningen till Eid Mubarak har du hittat helt rätt. Vi har ALLT till dukningen inför Ramadan-firandet!

Hos oss hittar du allt för att göra Ramadan-firandet så stämningsfullt och vackert som bara möjligt. Vi har guldiga papperstallrikar, pappersassietter, sugrör, pappersmuggar, serveringsfat, servetter, bordskonfetti, blåa bordslöpare, bordsdukar i papp eller tyg och inte minst MÄNGDER av annat till dukningen i dekorativa Ramadan-motiv. Varför inte slänga en titt på våra många dukningsaltenativ och dekorationer med Eid-mubarak-motiv? Vi har allt du behöver för att duka upp till en festlig måltid som gästerna kommer att både uppskatta och minnas långt framöver. Håll temat enkelt med endast servis och de grundläggande delarna för att servera och äta maten eller utsmycka hela bordet med våra fantastiska, kompletta dukningsset och bordsdekorationer!

På Partykungen hittar du allt du behöver för att göra Ramadan så minnesvärd och glädjefylld den förtjänar att bli. Fyll festbordet med dekorativ och framförallt festlig dukning och dekorationer fyllda med vackra detaljer som du bara hittar hos oss. Välkommen in och fynda bland grymma priser och ett imponerande utbud hos oss på Partykungen!
Läs mer