vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Ramadan

Eid Mubarak! Dekorationer till Ramadan - Fixa dukningen till Eid Mubarak festen. Partykungen ger dig allt du behöver för en spektakulär avslutning för den muslimska högtiden, Ramadan. Ballonger, flaggirlanger och pappersservering i form av muggar och tallrikar är exempel på våra produkter för en riktigt festlig tillställning. Allt med budskap om gemenskap och glädje.

I vårt sortiment för Ramadan har vi skapat förutsättningar för att festen ska bli precis så bra som du önskar den att bli. Med glada färger och vackra mönster ger dessa produkter en extra dimension till denna stora högtid som firas i hela världen. Låt budskapen ta plats på allt från servetter till presentpapper och ta vara på stunderna som kan bli minnen för livet.

Vi på Partykungen fullständigt älskar högtider och Ramadan är inget undantag. Därför vill vi bidra med det lilla extra för att den ska bli så speciell som den förtjänar. Halvmånen som bland annat pryder våra fönsterdekorer ger en underbar stämning till en underbar fest. Välkommen!
Läs mer

Inspiration

Alla Kategorier