Hem
Voff! Så fixar du en Puppy Shower

Voff! Så fixar du en Puppy Shower

Du har hört talas om Baby Showers, tillställningen där nyblivna föräldrar bjuder på fika och stoltserar med sin nyutpluppade unge inför allmän beskådan. Sånt är ju trevligt och så, men ingen bebis i världen kan mäta sig med en purfärsk hundvalp på gullighetsskalan. En storartad Puppy Shower är därför på sin plats, och du kan inte ana hur lätt det är att få folk att dyka upp - ALLA vill gosa med din nyinflyttade fluffboll och aldrig åka hem. Vi har samlat våra voffsigaste grejer som kommer göra succé på kalaset!

Ballonger

Ballonger piggar ju som bekant upp precis alla tillställningar, och det gäller såklart även Puppy Showers! Här gäller det dock att anpassa ballongerna efter dagens huvudattraktion. Låt en fransk bulldog sväva omkring över fikabordet och skapa god stämning, eller smäll upp med guldig ballonggirlang på väggen som tydligt förklarar vad det är för typ av fest gästerna hamnat på!

Dräkter

Varför inte förvandla din Puppy Shower till en renodlad maskeradfest? Gästerna kommer utklädda, och det gäller även hunden! Vem vill inte se din nya pälskling tassa runt i en fräsig dinosauriedräkt? Vi har mängder av roliga hunddräkter att välja mellan, allt från enhörningar till kaptenshattar och stilfulla kostymer. Vill du också vara hund kan du alltid köra in plytet i ett jättestort maskothuvud!

Presenter

Hundar gillar att bitas på saker som inte bör bitas på, och därför måste en fjärrkontrollformad hundleksak vara den ultimata presenten till din fyrbente vän. Eller kanske en vinflaska i mjukt och härligt tyg? Betydligt bättre för munnen än the real deal. Törsten släcks såklart med hjälp av en toalett i miniformat som lyckligtvis fylls med vatten av renare slag, och för dig som vill ge bort en megastor present kan vi stolt presentera världens största tennisboll på imponerande 25 centimeter!

Presenter

Tårta

En tårta av köttbullar, korv och torrfoder ska givetvis förtäras dagen till ära! Allt som är gott och lite till - toppar gör du såklart med våra gulligaste tårtljus som passande nog ser ut som hundar. Det kan hända att du får hjälpa till vid utblåsningen, hundar lär sig nämligen inte blåsa förrän i 2-årsåldern.

Lycka till med din Puppy Shower!