Irland

Det är inte svårt att tycka om den gröna ön Irland! Där finns liksom allt som gör livet bra och trevligt! Öl dricks ofta och mycket, och allra helst den lokala ölsorten Guinness. Det sägs till och med att den första puben öppnade redan år 900 på Irland. Men till irländarnas försvar ska också tilläggas att de dricker väldigt mycket te.

Visste du att halloween kommer från Irland men att den stora högtiden på ön är St Patricks Day. Här på Partykungen hittar du en massa saker som gör St Patricks Day-firandet roligare. Här finns till exempel olika maskeradkostymer, girlanger, servetter, flaggor, hattar och konfetti. Det viktigaste är att så mycket som möjligt är grönt!

Som du säkert har förstått så är Irland ett mycket speciellt land. Man sysslar inte ens med vanliga sporter som fotboll och ishockey. Nej, på Irland är det Hurling och Gaelic football som gäller. Bjud dina vänner på en fest med irländskt tema. Det går inte att misslyckas! På Partykungen hittar du alla festdekorationer du behöver!
Läs mer