Isfacklor

Med isfacklor får du gnistrande skyhöga lågor som höjer partystämningen till maxnivå. Superläckra att sätta fyr på vid tolvslaget eller om du vill servera nyårsdesserten på ett sensationellt sätt. Dessutom mycket roligare att pryda födelsedagstårtan med än vanliga ljus!

Hos Partykungen hittar du isfacklor i mängder av festliga utföranden – från glittrande guld, silver, roséguld och magiskt holografiska varianter till röda, blå, rosa, lila, gröna, pastell- och regnbågsfärgade. Vissa isfacklor har lågor i samma färgsprakande nyanser, medan andra avger en gnistrande fontän av kristallklart ljus. Vi har både långa, korta, minismå och extra stora isfacklor med varierande brinntid. Välj mellan en- och flerpack eller införskaffa ett megapack med hela 36 pampiga isfacklor om du få ut maximalt med sprakande underhållning!

Här finns snygga isfacklor avsedda för tårtdekoration med text och siffror på, liksom lustiga penisfacklor med extra sprutt i och smarta isfacklor med integrerade flaskhållare – perfekt till nyårschampagnen eller studentpavan! Vi har även läckra cocktailpinnar med inbyggda isfacklor så att du kan bjuda på riktigt sprudlande välkomstdrinkar till nyårspartyt, Halloween- eller födelsedagsfesten. Praktiska refiller finns också att köpa till så att du kan återanvända cocktailpinnarna och njuta av ännu fler smakfulla drinkfyrverkerier.
Läs mer