vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

It's a Boy

Ska du planera en babyshower för en blivande mamma som väntar en liten pojke? Perfekt! Du har kommit precis rätt! På Partykungen har vi nämligen samlat massor av olika prylar som passar perfekt till festen. Här finns festdekorationer, presenter och massor av produkter till en festlig dukning. Och självklart går allt i söta ljusblåa nyanser och andra milda pastellfärger.

Förr var en babyshower ett tillfälle för den blivande mamman att samla sina väninnor för att få goda råd om graviditet och barnskötsel. Idag är en babyshower ofta bara ett mysigt tillfälle att träffas innan bebisen i magen kommer men självklart kan det vara ett utmärkt tillfälle att ge några goda tips och råd. Lägg gärna fram en gästbok där alla gäster kan skriva en hälsning och ett råd eller två. Här på Partykungen finns flera gästböcker att välja mellan. Idag är det faktiskt ofta inte bara den blivande mamman och hennes väninnor som är med på festen, även den blivande pappan och andra kompisar kan också vara välkomna.

Dekorera gärna fint i rummet innan gästerna kommer. Börja med några fina ballonger i ljusblått eller varför inte en folieballong som det "It´s a boy" på? Matcha ballongerna med en söt girlang och några hängande dekorationer i papper. Ska könet på barnet i magen avslöjas under kalaset finns konfettikanoner fyllda med ljusblå konfetti. Till kalasbordet finns förstås också mycket att välja mellan. Börja till exempel med en blå duk och matcha sedan med papptallrikar och pappmuggar. Söta servetter måste du ju så klart också ha! Vad du ska bjuda på är upp till dig. Det räcker alldeles utmärkt att servera en god fika med till exempel cupcakes med ljusblå frosting, men du kan också servera en brunch eller en lunch.

Planera också några tävlingar eller andra aktiviteter. Låt till exempel de blivande föräldrarna öppna gästernas presenter. Det är ofta väldigt roligt att se på alla fina små babykläder, snuttefiltar och leksaker som gästerna har med sig som gåvor. Ett exempel på en rolig lek är att låta gästerna gissa barnets födelsedatum. Du kan gärna förbereda en kalender där gästerna får skriva i vilket datum de gissar på och kanske till och med vilken tid på dygnet. Lägg gärna till barnets längd och vikt också. En babyquiz eller ett babybingo är också förslag på uppskattade tävlingar.

Välkommen att beställa allt du behöver till en babyshower här hos oss på Partykungen. Du handlar smidigt och enkelt online till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Det kan inte bli bättre, eller hur? Vet du förresten vad ordet babyshower kommer ifrån? Jo, på en babyshower, i alla fall traditionellt, skulle den blivande mamman överösas med presenter och goda råd och så kom det sig att festen kom att heta babyshower.
Läs mer