vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Gender Reveal

Gender Reveal

Boy or girl? Är det alltså dags för en Gender Reveal? Spännande! Vi har ett stort utbud av rosa och blåa produkter som lämpar sig perfekt till en Gender Reveal där barnets kön avslöjas! Helt ärligt talat så spelar det ju ingen roll vad det blir och vi på Partykungen tycker att båda färgerna kan representera båda könen! Dessutom är de ju otroligt vackra tillsammans, och eftersom vi älskar alla typer av fester är det klart att även dessa produkter ska få sitt eget sortiment.

Här hittar du bland annat blå eller rosa Gender Reveal-produkter och massor av konfetti som du kan kasta runt i rummet för att hylla det kommande barnet. Eller varför inte beställa några konfettikanoner för att få ett explosionsartat konfettiregn? Vi har även ballonger, girlanger och andra härliga dekorationer för att få stämning på kalaset till barnets ära!

"Blue or pink, what do you think?" står det på de gigantiska svarta ballongerna som du kan fylla med antingen rosa och eller blå konfetti. En riktigt favorit från Partykungen!
Läs mer