vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

It's a Girl

En babyshower är en fest för att fira den blivande mamma och den lilla bebisen i magen. Från början var det tänkt som ett tillfälle där den blivande mamman skulle lära sig allt om att bli mamma och få tips och råd från andra mammor. Nu är en babyshower ofta bara ett mysigt tillfälle att träffas innan bebisen kommer och det är inte ovanligt att man även bjuder in den blivande pappan och andra manliga kompisar. Ungefär en eller två månader innan beräknat födelsedatum kan det vara lagom att hålla festen. Skulle det dock, av olika anledningar, vara svårt att hitta en kalastid före förlossningen kan en babyshower även hållas när barnet är fött. Här på denna sida kommer du att hitta massor av olika festdekorationer till en babyshower när bebisen i magen är en liten flicka – It's a girl!

Enligt tradition är det den blivande mammans väninnor som planerar, bjuder in och överraskar mamman med en babyshower. Idag är det dock inte alls ovanligt att även den blivande mamman är med och arrangerar festen. Dekorationerna är en viktigt del av en babyshower och när det är en liten flicka som väntas så ska ju så klart festen gå i rosa och andra milda pastellfärger. Här hittar du till exempel söta ballonger, pom poms, mattor och bordskonfetti. Ska festen innehålla ett överraskningsmoment där könet på barnet ska avslöjas kan detta till exempel göras med en konfettikanon. Låt helt enkelt rosa konfetti regna ner över gästerna!

När det kommer till dukningen finns massor av söta festartiklar. Börja med en rosa duk och komplettera sedan med papptallrikar, pappmuggar och servetter i rosa. Det är väldigt smidigt att använda engångstallrikar- och muggar. Det ser festligt ut och sedan sparar du massor av tid och energi när du inte behöver stå och diska i flera timmar när kalaset är slut. På en babyshower kan det bjudas på en enkel fika, kanske några söta cupcakes med rosa frosting, till brunch, en smarrig lunch eller en god middag. Det bestämmer ni!

Lekar då? Jodå, visst är det roligt att planera en tävling eller någon annan aktivitet till festen. Självklart måste de vara babyrelaterade på något sätt! Vad sägs om att utsätta den blivande mamman för en babyquiz eller låta alla gäster vara med i en babybingo? Presentöppning är också en mysig aktivitet. På en babyshower brukar nämligen alla gäster ha med sig presenter till den blivande mamman och den lilla bebisen och det är kul att öppna dem tillsammans och häpna över alla små kläder, söta leksaker och alla smarta och praktiska prylar som finns till små barn. Glöm inte heller bort att lägga fram en gästbok. Här på Partykungen finns flera olika gästböcker att välja mellan. Låt alla gäster skriva en hälsning till den lilla familjen och gärna några bra tips och råd också. Det blir en fint minne!

Välkommen att handla allt du behöver till en babyshower hos oss på Partykungen! Här finns allt du kan tänka dig, dekorationer, dukning och presenter, till låga priser och med snabba leveranser. Fira att det är en flicka – It´s a girl!
Läs mer