Jackor

Jackor till sjörövarkaptenen, den extremt gamla vampyren från Transsylvanien eller rockabilly-snubben? Oavsett vad du ska klä ut dig till har vi jackor för alla tillfällen. En välarbetad jacka blir utan tvivel pricken över i:et till din maskeradklädsel. Du skapar genast en betydligt mer seriös outfit när du drar på dig ytterplagget. Dessutom erbjuder vi otroligt fräscha (coola, snygga, tuffa, sexiga...) jackor som du utan problem även kan styla med dina vanliga kläder för att sätta ihop en trendig klädstil.

Att klä ut sig är roligt, inte bara för barn – vi vuxna älskar att få klä ut oss och leva oss in i olika karaktärer (okej, det lät fel men du fattar). Du behöver inte vänta till den årliga halloweenfesten för att få dra på dig en av våra snygga jackor för maskerad. Nej, det finns hundratals tillfällen hela året då det passar perfekt med en julmönstrad kavaj, en bomberjacka á la Top Gun eller en detektivrock. Allt handlar om hur du väljer att matcha plagget. För en full-on maskeradklädsel rekommenderar vi våra jackor online tillsammans med tillhörande kläder. Vill du exempelvis se ut som en autentisk vampyr så rekommenderar vi en av våra paradkappor tillsammans med ett tjusigt smycke, en vit skjorta med kråskrage och naturligtvis en (eller flera) droppe blod (ej äkta).

När årets bästa fest närmar sig, alltså maskeradfesten, gäller det att du är ute i god tid. Ska du ha en chans att vinna titeln ”Bästa klädsel” måste du gå in med ett seriöst mindset. Vi hjälper dig förstås! Börja med att bestämma vad du vill klä ut dig till, exempelvis en magiker. Sen är det dags att skumma igenom vårt utbud av jackor online. Klicka på den jackan som du tycker passar bra till utklädseln. I det här fallet skulle vi rekommendera en av våra paljettfrackar. Därefter är det bara att börja leka med accessoarer och tillbehör. Kanske en hög hatt, en fluga och en trollstav? Kom ihåg att gå in i rollen också. Magikern bör vara excentrisk och smått galen. Ta på dig alla kläder och öva framför spegeln. Cringe-faktorn kommer vara ett faktum så bäst du förbereder dig.

Våra jackor är allt annat än skräpkvalitet. Här hittar du välarbetade plagg med många detaljer. Vi har flera praktexempel, till exempel våra paradkappor. Dessa fungerar perfekt både när du ska klä ut dig till cirkusdirektör, gentleman eller tjusig vampyr. Faktum är att de här jackorna är så snygga att vi inte ens skäms för att ta på oss dem till vardags. Istället för frågor som ”Varför har du på dig maskeradkläder?” kan du förvänta dig frågor som ”Wow! Är det där senaste Prada-jackan?”. Du svarar såklart med ett mystiskt leende.

Köp din snygga jacka online från oss på Partykungen så ser vi till att leverera snabbt och smidigt. Passa på att lägga till alla tillbehör och detaljer som maskeradklädseln behöver för att vinna förstapriset, har du tur är det en biobiljett, godis eller möjligtvis en trisslott.
Läs mer