Jamaica

Jah man! Jamaica! Vem vill inte åka och festa loss i Karibien? Skaffa schyssta dekorationer och tillbehör med jamaicanskt tema och slå till med ett eget kalas i Bob Marleys ära. Partykungen satsar stort på Rastafari-kulturen och erbjuder mängder av schyssta utklädnader och peruker med dreadlocks. Den jamaicanska flaggan är självklar i sortimentet och vi uppmuntrar till att hylla detta fantastiska land som inspirerar människor i hela världen.

Det är inte bara rasta och reggae som är Jamaicas signum. VI får inte glömma bort att världens snabbaste man genom tiderna är jamaican, vilket inte riktigt stämmer överens med Bob Marleys långsamma takter. Usain Bolt är förstås namnet och för många skulle han beskrivas som den störste idrottsmannen genom tiderna. Skaffa en jamaicansk flagga till nästa Olympiska Spel och heja fram nya jamaicanska stjärnor på banorna.

Beställ dina Jamaica-prylar från Partykungen och fira landet tillsammans med oss och till tonerna från några av världens största artister.
Läs mer