Till toppen
Visa större bild

Japansk Kendama F3 Rubber

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ta ditt Kendamaspelande till en ny nivå med den läckra F3 Rubber Kendaman. F3 Rubber är en helt ny design med gummiaktig färg på taman som gör det enklare att göra massa häftiga balanstricks. Oavsett om du är nybörjare eller proffs passar F3 Rubber Kendaman perfekt för dig som är ute efter den senaste modellen. Dessutom är den otroligt snygg med det läckra och unika mönstret!

Japansk Kendama F3 Rubber är designad för att passa alla spelare, både amatörer och proffs. Utförandet gör att balanstricks som till exempel Lunar blir lättare då tamans undersida är enfärgad som gör det enklare att lokalisera hålet när taman är i luften, samt att taman är lackad med en gummiartad färg.

Mått: ca 18 cm.

Välj mellan följande utföranden: Orangerandig, Mintgrönrandig eller Grönrandig.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37108 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle