vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Jättemasker

Jättemasker

Är du bjuden på maskerad? Lyckost där! Maskerader är de bästa festerna. Tänk att få klä ut sig och vara någon annan för en kväll. Svårigheten är ju förstås att välja vem eller till vad man ska klä ut sig – alternativen är ju så många. Här på Partykungen hittar du en mängd olika maskeraddräkter. Du kan förvandlas till en zombie, en prinsessa, en clown, en häxa, en superhjälte eller en massa andra personer och saker. Vill du verkligen dölja vem du är bakom förklädnaden ska du också kolla in våra många masker. Vi erbjuder masker i olika material som föreställer en mängd olika personer och djur. Du kanske vill komma till festen som USA:s president, som Yoda, som jultomten eller som påven? Ja, det finns alltså en mängd olika masker att välja mellan, men du ska inte heller missa våra jättemasker. Precis, du har kommit till vår sida med jättemasker! Här finns roliga, läskiga, djuriga och utomjordiska masker. Häng med så berättar vi mer!

För det första kanske vi ska förklara vad vi menar med jättemasker. Det är helt enkelt masker i en storlek större, och då kanske du undrar varför du ska satsa på en jättestor mask. Jo, det är faktiskt något väldigt komiskt med stora huvuden. Tänk dig själv att komma utklädd till en söt liten hundvalp och hundens huvud är gigantiskt. Det är kul! Vill du inte klä ut dig till en hund kan du välja ett annat djur. Kom inhoppande på festen som en groda med jättehuvud eller mjaua dig genom festen som en katt med jättehuvud. Här finns också djurjättemasker som föreställer bland annat häst, dinosaurie, haj, ko och kyckling.

Vill du inte komma till maskeraden som ett djur med stort huvud kan du till exempel välja att göra entré som Jokern. Masken har Jokerns karaktäristiska gröna hår och sneda leende. Skillnaden mellan denna mask och andra masker är att den är just gigantisk. Vill du hellre bekämpa Jokern? Ja, då väljer du jättemasken som ser ut som Batman istället. Är det en halloweenfest du är bjuden på kan du komma utklädd till Freddy Krueger med ett jättehuvud eller med en mask där hela masken är ett enda stort öga. Snacka om att alla andra gäster kommer att känna sig uttittade!

Jättemaskerna som du hittar här hos oss på Partykungen är enkla att ta av och på och sitter bekvämt på ditt huvud. Maskerna har också på lite olika sätt hål för ögonen så att du kan se ut. Som vi berättade här ovan kan du kombinera en jättemask med en maskeraddräkt, men det som gör en mask så smart är att du faktiskt bara kan sätta på dig masken och sedan är du klar. Perfekt när du har lite bråttom och inte hinner fixa dig mer innan kalaset börjar! Kolla nu igenom vårt utbud av jättemasker och beställ enkelt online. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och billiga priser!
Läs mer
2 träffar