jatteratta-3kg-1
jatteratta-3kg-2
jatteratta-3kg-3
jatteratta-4

Gigantisk Godisråtta

399 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Lisa
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Den var alldeles för kletig/lös i mitten om man jämför med vanligt gelégodis. Smaken var söt och fruktig men kändes väldigt koncentrerad som då upplevdes för stark och kraftig.
  14 av 16 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Rodrigo
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Inte nöjd med den tyvärr, den lossnade inte från förpackningen,och den sitter fast. Vi åt upp den. Men inte som tänkt. Annars var det inget smakmässigt fel på den.
  6 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Therese
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jätte häftig och faktiskt god.
  5 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Lösgodis är livet! I alla fall om hela påsen är fylld ENBART med supersmaskiga geléråttor som du kan gotta dig med hela filmkvällen. När du ska till att fylla år vill du inte ha tårta, du vill ha geléråtta! Och här har vi en i jätteformat. Den här ljuvliga gobiten väger hela 2,8kg. Du kan med andra ord faktiskt låta den ersätta tårtan och ändå hålla alla gästerna mätta och belåtna. Eller så kan den bli din alldeles egen och agera lösgodis i flera veckor framöver.

Jätteråtta 2,8kg är en smarrig, stor geléråtta med en fruktig smak. Finns i färgerna röd resp. grön.

Ingredienser röd jätteråtta: Glukossirap, socker, gelatin, surhetreglerande medel (citronsyra), vegetabilisk olja (kokosolja, rapsolja), ytbehandlingsmedel (bivax), arom, färgämne (karmin).

Ingredienser grön jätteråtta: Glukossirap, socker, gelatin, surhetreglerande medel (citronsyra), vegetabilisk olja (kokosolja, rapsolja), ytbehandlingsmedel (bivax), arom, färgämnen E141, E160a.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.