Till toppen
Visa större bild

Jättevampyr Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

I ditt kvarter handlar alla årets högtider ofta om den som klär ut sig värst och vems hus som är mest dekorerad och när halloween väntar runt hörnet finns inga undantag. Halloween ger dig alla möjligheter i världen att utmana grannarna för att ta hem årets vinst och nu ska du minsann pynta huset så att ingen kan gå oberörd förbi ditt hem! Denna gigantiska vampyr kan hängas upp som en kuslig dekoration på uppfarten, men den kan även användas som en kolossal maskeraddräkt som kan bli upp till 2,5 meter hög. Vid dräktens bröst sitter ett tygparti som gör att du kan se alla dina offer! 

Jättevampyr Maskeraddräkt innehåller:
  • En oversized svart rock med hög krage (ca 190 cm lång, armar ca 100 cm)
  • Grå plastmask som föreställer en vampyr (ca 50 cm x 50 cm)
  • Gråa monsterhänder av plast (Ca 40 cm x 40 cm)
  • Uppblåsbart huvud/axeldel ( När den uppblåsbara huvudet/axeldelen och masken används blir vampyrdräkten ungefär 60 cm högre)
  • Uppblåsbara armar (för dekoration)
  • Ca 6 meter långt snöre (för dekoration)
One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48076 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle