Visa större bild

Kundbilder

Spindelnät Jättepåse

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Bara tanken på att gå in i ett mörkt, dammigt rum i ett hundra år gammalt hemsökt hus ger en kalla kårar. Föreställ dig skenet av en tändare i din hand. Allt du ser är dammkorn i luften som svävar omkring i virvlar som om någon precis gått igenom rummet. För varje steg du tar knarrar golvplankorna lite mer och spindelnätet från taket fladdrar till av eldens värme.

Spindelnät Jättepåse är det givna valet för dig som vill ha den känlan under Halloweenfesten. Den här produykten består av en extra stor påse med spindelnät som mäter upp till hela 9 meter långt! Fungerar lika bra för inom- som utomhusdekoration. Levereras komplett med osorterat antal spindlar.

En påse innehåller ca 138 gram.

Taggar

OMDÖMEN (250+)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Samuel för 6 år sedan
  Väldigt mycket nät! Köpte 2 påsar täckte hela min 66kvm lägenhet :D
  13 av 13 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Linda för 8 år sedan
  Tillräckligt mycket spindelnät i påsen som fick bra effekt, hade gärna fått vara några fler spindlar med. Sätter man upp det utomhus kan man sätta fast höstlöv i nätet istället för spindlar
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nicklas för 4 år sedan
  Toppen! Fungerade alldeles utmärkt för mig, köpte två påsar för en lägenhet på 90kvm och hade väldigt mycket kvar (ca 3/4 av en påse. Det kom med 6-8 plastspindlar i varje påse. Enda nackdelen jag kan komma på är att produkten jag fick var inte det samma som är på bilden.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen12733 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle